TikTok'ta Dans Edip Canlı Yayın Açarak İnsanları Nasıl Dolandırdığını Anlatan Gülten Hanım'ın İtirafları

Esra Erol'un programına çıkan evli ve 2 çocuk annesi Gülten Hanım, TikTok uygulaması üzerinden insanları dolandırdığını hatta oradan tanıştığı Ramazan isimli kişinin 3 araba parasını yiyerek hayatını kararttığını itiraf etti. Hadi gelin, detaylara hep birlikte bakalım.

Türk televizyonlarındaki gündüz kuşağı programlarında, yaşandığına inanmakta güçlük çektiğimiz durumlar meydana geliyor her an...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yine ve yeniden ilginç bir olay yaşandı.

Buradan uzun uzun izleyebilirsiniz. Ama şimdi detaylara geçelim.

TikTok üzerinden yayınladığı dans videolarıyla insanların parasını aldığını söyleyen Gülten Hanım, kendisiyle ilgili peş peşe itiraflarda bulundu.

Eşi, çocukları ve torunlarıyla sakin ve güzel bir hayat yaşarken TikTok uygulamasını indirmiş ve o günden sonra hayatı tamamen değişmiş kendisinin...

TikTok'ta dans videoları paylaşıp canlı yayınlar açınca takipçi sayısı zamanla artmış tabii Gülten Hanım'ın. İşin rengi tam da orada değişmiş işte...

Kendisi olayı çok güzel özetlemiş: 'Çok paralar kazandım ama birçok kişinin de hayatını kararttım'

Uygulama üzerinden Ramazan Çakmak isimli biriyle tanıştığını söyleyen Gülten Hanım,

'Ramazan canlı yayınlarda bana çok para gönderiyordu. Hatta o bana çok para göndermesin diye yayını kapatıyordum. Ramazan'ın 3 araba parasını yedim. Evli olduğumu falan da biliyordu. Ondan özür diliyorum. Onu kandırdığım için de telefonda Keriz 3 diye kaydettim' dedi.

Gülten Hanım'ın iddialarının ardından canlı yayına bağlanan Ramazan Çakmak:

'Gülten Hanım'ın evli olduğunu bilmiyordum. Dolandırılmadım, paraları kendi isteğimle gönderdim. Bana evli olduğunu buluşunca söyledi' ifadelerini kullandı.

1,5 yıldır Ramazan Çakmak ile ilişkisi olduğunu söyleyen Gülten Hanım, boşanma davası açtığı eşiyle de canlı yayında yüzleşince, işler burada daha da ilginç bir hal almaya başlıyor.

Telefonla yayına bağlanan Ali Bey, "Eşim 'Ramazan'ı beraber dolandırdık' diyor ama kesinlikle yalan. Eşim paraya boğulduğu için ne yaptığını bilmiyor" dedi.

Eşinin sözlerine sinirlenen Gülten Hanım ise "Adam olup da yaptırmasaydın. Alıp o telefonu kırsaydın" diyerek isyan etti.

Ali Bey'in TikTok üzerinden para kazandığını ve insanları kandırdığını bilmesine rağmen kendisine karşı gelmediğini sözlerine ekleyen Gülten Hanım,

'Eşimi de Ramazan'ı da hayatımda istemiyorum. Eşime boşanma davası açtım ama çekişmeliye döndü' dedi.

"Bana sahip çıkın" diyerek Esra Erol'dan yardım isteyen Gülten Hanım, umarız ki bu zor günlerini atlatır...

Siz ne düşünüyorsunuz bu itiraf hakkında peki? 😅 

Hadi yorumlara gelin!

Popüler İçerikler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
06.11.2021

Helal olsun teyze, afiyetle ye, biz bu gençlik ve güzellikle söğüşlemeyi bırak adam bulamıyoruz. Torun sahibi kadın sadece göstererek milleti tokatlıyor.

06.11.2021

tokatlama dersi verilir 😅

06.11.2021

kadinin neyine sahip çikilacak anlamadim . Kadin 3 araba parasi aldim diyor. Yillarca okuduk bir araba parasi bile yok bizde.Asil bize sahip çiksinlar.Bu tarz olaylarda yine en çok kendime üzülüyorum.

06.11.2021

Vallaa Gülten çok iyi yapmışsın, senin gibilerin ağına düşenlere zerre kadar acımıyorum, birisi durumum çok kötü bi ekmek parası ver dese bi yardım istese bir lira çıkmaz cebinizden, ama konu uçkur olunca eğlence olunca bütün serveti bağışlarsınız, sizin gibi olan kim varsa hepinize iyi olmuş ahmak herifler, sizin gibi çakallar yüzünden bizler de aynı görülüyoruz

TÜM YORUMLARI OKU (12)