TikTok: Müzik Endüstrisinin Turbo Motoru

Sosyal medya platformu TikTok veya Çin'de bilinen adıyla Douyin, 800 milyon kullanıcı ve 738 milyon download ile 2019'da dünyada en popüler üçüncü uygulama oldu.

Kısa videolar yükleyip altına müzik yerleştirebilinen bu platform, müzik piyasasına adım atmak isteyen genç yetenekler için büyük bir şans.

Çünkü bir anda ünlü olmak da mümkün.

Tıpkı Alman rapçi Kaiba gibi. Bremenli sanatçı, bir anda dünyaca ünlü olup dünyanın en iyi müzik şirketlerinden teklifler almış.

Bu platform aynı zamanda müzik endüstrisindeki dönüşümün de bir aynası niteliğinde:

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
04.02.2020

Genelleme yapacak olursak; boş - beleş, egosu tavan, kendini beğenmiş ve bir baltaya sap olamamışların gudikli videolarının olduğu bir yer!

Pasif Kullanıcı
04.02.2020

Öyle söyleme içlerin de kültür düzeyi yüksek, yüksek bir eğitim seviyesine sahip.... Şaka şaka :) yok öyle birşey söylediğin de sonuna kadar haklısın. Yorumunu ilk okuduğumda yanılıyor olabilir misin aceba diye düşündüm bir iki dakika. 3 yıl önce ilk çıktıgında merak edip indirdim toplasan 10 video izlemeden geri sildim. Tik tok videoları hakkında ki bilgim internet medyasına birşey düşüp de haberi yapıldıgı kadar. Bu haberleri de göz önüne alırsak bir tane aklının dibi gösterilmeyen video yok :) Nasıl bir platform oldugunu tam olarak bilmiyorum şimdi tik tok kullanıcılarından linç yemeyelim haber ve bilgi amaçlı kullananlar varsa söylediklerim için affetsin. Ama benim şimdiye kadar gördüklerim insanlar eğleniyor ama eğleniyorkende %90 ı kendini rezil ediyor. Bi 10 yıl sonra dönüp baktıkları zaman aaa ben bunu mu yapmışım deyip kendilerinden utanacaklar bence.

05.02.2020

Benim için; Veba gibi bulaştığı zaman bütün bedeni sarıyor... Uzak durmak yada tedavi olmak lazım ( kullananlar için )

TÜM YORUMLARI OKU (4)