TikTok Hesabı Nasıl Açılır?

2016 yılında Çin'de kurulan TikTok yani ilk adıyla Douyin, 2017 yılında Endonezya'da yayılmaya başladıktan sonra uluslararası piyasaya uygun bir isim olsun diye TikTok adını aldı. Müzikal alanda yaratılan TikTok uygulaması çeşitli konseptlerde video oluşturma, yayınlama ve bunların yanında canlı yayın açma gibi özelliklere sahip bir sosyal medya uygulamasıdır. Kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan TikTok hesabı açmak isteyenler TikTok hesap açma işlemlerini araştırıyor. Peki, TikTok hesabı nasıl açılır? Sorusunun cevabını haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz...

2016 yılında ByteDance tarafından piyasaya sürülen TikTok uygulaması kısa sürede Asya bölgesinde hızla yayılarak zirveye gelip popüler sosyal medya uygulamaları arasına girdi. 2021 yılı içerisinde 689 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşan TikTok şuanda toplam 141 ülkede aktif olarak kullanılmaktadır. Kısa süre içerisinde büyük bir başarı elde eden kısa video yapma uygulaması TikTok sosyal medya devleri arasında çoktan yerini almış durumda. İşte TikTok'a yeni girmek isteyenler için TikTok hesabı açma adımları...

TİKTOK HESABI NASIL AÇILIR?

4 yıl gibi kısa bir sürede sosyal medya devleri arasına girmeyi başaran TikTok uygulaması insanlara eğlenceli ve farklı videolar yapıp paylaşma deneyimi sunuyor. Büyük küçük her yaştan kullanıcı sayısına sahip TikTok birçok ülkeye yayılmış durumda. Milyonlarca kullanıcı sayısına sahip TikTok'u hala kullanmamış olanlar ise uygulamayı indirerek deneyimlemek istiyor. TikTok hesabı açmak için birkaç adım izlemek yeterli. İşe TikTok hesabı açmak için izlemeniz gereken adımlar;

  • Öncelikle telefonunuzdan Android ise Google Play mağazasından İOS ise App Store mağazasına girin.

  • En üstte bulunan arama yerine tıklayarak TikTok yazıp arama butonuna tıklayın.

  • Açılan TikTok uygulamasını telefonunuza indirin.

  • Ardından telefonunuza inen uygulamayı açarak açılan sayfada sağ alttaki profil kısmına dokunarak 'Kaydol' butonuna tıklayın.

  • Açılan sayfada Facebook, Google veya Twitter ile devam et seçenekleri var. Dilerseniz bu seçeneklerden birine tıkladığınızda seçtiğiniz uygulamaya giriş kısmı çıkar buradan hesabınızın şifresi ve kullanıcı adıyla giriş yaparak TikTok hesabınızı o uygulamaya bağlamış olursunuz. Bu şekilde TikTok'a da o uygulama üzerinden kayıt olmuş olursunuz ve bu şekilde TikTok hesabınız açılır. 

  • Fakat bu şekilde kayıt olmak istemezseniz aynı sayfada Telefon veya e-posta kullan seçeneği bulunmaktadır.

  • Bu seçeneğe tıkladığınızda doğum gününüz sorulur, doğum gününüzü girerek devam ettiğinizde telefon veya e-posta girmeniz istenir. 

  • Eğer e-posta verirseniz e-postanıza mail olarak bir aktivasyon kodu gelir bu aktivasyon kodunu girerek TikTok'a artık mail adresinizle üye olmuş olursunuz.

  • Eğer telefon numaranızı girdiyseniz telefonunuza bir doğrulama kodu gelir bu doğrulama kodunu ilgili alana girdiğinizde TikTok uygulamasına telefon numaranızla üye olmuş olursunuz.

  • Bu üyelik işlemlerinizi kendi isteğinize göre tamamladıktan sonra TikTok hesabınız açılmış olur. Bu şekilde kolaylıkla TikTok'a üye olabilirsiniz.

Aşağıdaki İçerikler De İlginizi Çekebilir

Biri Bu Akımı Durdursun: TikTok Kadınlarından 'Kalbe Zararlı Akım' Ortalığı Kasıp Kavuruyor 🔥
Onedio Okurlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 TikTok Fenomeni Belli Oldu!

Popüler İçerikler

Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz'le Hüngür Hüngür Ağladığı Sahneyi Açıkladı!