TikTok Fenomeni Yüzüne Sürdüğü Bakım Ürünü Nedeniyle Dışarı Çıkamaz Hale Geldi!

Günümüzün popüler cilt bakım ürünlerinden biri olan yüz maskelerinden birini seçip uygulamak biz kızları harika hissettirir. Bizi harika hissettiren bu ritüelde cilt tipimize uygun ürünleri seçmemiz ise çok önemlidir. Peki yanlış bakım ürünü kullanırsak ne olur? İçeriğini bilmediği bakım ürününü kullanan ve başına gelenleri sosyal medya hesabından paylaşan TikTok fenomeninin son haline gelin beraber bakalım.

Cilt bakımının temizleme ve nemlendirme gibi temel adımlarının etkisini arttırmak amacıyla kullanılan maskeler cilt bakımı rutinlerinin olmazsa olmazı.

Peki cilt bakımı rutinine mutlaka eklenmesi gereken ürünlerden biri olan bu maskeler her cilt tipine uygun mu?

Tabii ki değil. Tüm cilt bakım ürünlerinde olduğu gibi maske seçiminde de cilt tipine uygun ürünler tercih edilmelidir.

Aksi halde cilt tipinize uygun olmayan ya da içeriğini bilmediğiniz bir bakım ürününü kullanmanız cildinize fayda sağlamak yerine ciddi şekilde zarar verir.

Öyle ki TikTok fenomeni Tuğba Eroğlu, içeriğini bilmeden yüzüne uyguladığı bakım ürünü sebebiyle dışarı çıkamaz hale geldi.

Çileğe alerjisi olan ve kullandığı bakım ürününde çilek olduğunu fark etmeyen Tuğba Eroğlu, yüzünün son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaştığı bir diğer videoda "Siz siz olun yüzünüze bilmediğiniz maskeleri kullanmayın" diyen ünlü fenomenin son halini görenler ise tanıyamadı.

TikTok platformunda 1 milyon takipçisi bulunan Tuğba Eroğlu son olarak takipçilerinden cilt bakım ürünü önerisinde bulunmalarını istedi.

İlginizi çekebilir:

Meral Akşener'in Ailesi Hakkında Bilinmeyenler: Eşi Devrimci Arkadaşlarından Dayak Yemiş!

👇

Ücret Ödeyenlere Özel Paylaşımlar Yapmaya Başlamasıyla Çok Konuşulan Şeyma Subaşı'dan Açıklama Geldi

👇

Yakışıklılığıyla Mest Eden Kıvanç Tatlıtuğ Eşi ve Oğlunun Doğum Tarihini Koluna Dövme Yaptırdı!

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
18.03.2023

Takipçilerinden cilt bakımı ürünü önermelerini isteyene kadar üzülüyodum o noktada beni kaybetti cilt bakım ürünlerinden bu hale gelip cilt bakımı önermelerini mi istemiş dikkat çekmek için gibi geldi bana…

18.03.2023

Akıllanmayıp da yine takipçilerden öneri istemek nedir ya? Fakir fukarayı anlarım gördüğünü denemek ister. E kızım senin cildiyeye gidip cilt tipini analiz ettirecek parayı oradan çıkarmış olman lazım. Öneriyi de inşallah para kazanmak için istiyorsundur da ciddi değilsindir.

19.03.2023

bedava sidik bulsanız yüzünüze sürersinix siz amk gerizekalıları

TÜM YORUMLARI OKU (5)