TikTok Fenomeni Olan Onur Sermik Kazancını Açıkladı: Doğum Gününde Açtığı Yayında 5 Milyonluk Jeton Kazandı!

Oyunculuğun yanı sıra TikTok'ta çektiği videolarla fenomen olan Onur Sermik, yaptığı bir canlı yayında kendisine gelen 'Ne kadar kazanıyorsun?' sorusuna cevap verdi.

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sermik, Sadri Alışık Tiyatrosunda aldığı oyunculuk eğitiminin ardından birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Aynı zamanda kendisinin yazdığı iki tane tiyatro oyunu da bulunmaktadır.

Birçoğumuz onu Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Mert karakteri ile tanıyor olabilir. Kaçış, Şeref Sözü, Kolej Rüyası, Şampiyon ve daha başka birçok yapımda rol aldı, almaya da devam ediyor.

Şimdi gelelim asıl konumuza; Sermik, "TikTok'tan ne kadar kazanıyorsun?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. Bakalım ne kadar kazanıyormuş?

İşte Onur Sermik'in yaptığı açıklama: 👇

😶😶

Geçtiğimiz gün açtığı "Doğum Günü Yayını" sırasında kendisine tam 5 Milyon değerinde jeton atılmış. Yaptığı açıklamada 100.000 jetonun 500 dolara denk geldiğini söyleyince herkes kafasından hesaplar yapmaya başladı.

Benim gibi sözelciler hesap makinesi kullanabilir 😂

Şimdi birazcık matematik yapalım, 100.000 jeton 500 dolar ise 5 milyon jeton 25.000$ eder. Buna göre bir yayında kazandığı para yüzbinleri buluyor...

TL'ye çevirmeye cesaret edemedik 😂

Ne diyelim, güle güle harcasın...

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
YORUMLAR
29.12.2021

Bu adamın çalıntı kredi kartları ile anlaşmalı şekilde para akladigini herkes biliyor Yakında bu adamın hesapları kontrol altına alınacak ve soruşturma kapsamı sonrası büyük bir sıkıntı yaşayacak King dede ve Hugo boss diye destekçileri ile ortak çalışıyor King dede ve Hugo boss kendini gizleyip Onur Sermik üzerinden çalıntı kredi kartları ile para aklıyor Ayni durum twitch üzerinden de yapılıyor

28.12.2021

İnsanların para için yapamayacağı şey olmadığını kanıtlayan uygulamaya tiktok diyorlar

30.12.2021

Vasfıfsız biri ülkeye hiç bi faydası yok ve okuyan ülkeye faydası olan insaların 1 senede kazanamıyacağı parayı 1 haftada kazanıyor o zaman kimse okumusun herkes yayın açsın keşke devlet büyükleri bu konuya el atsınlar kara para dönüyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ