TikTok Fenomeni Hüseyin Çevik'in Cinsel İlişki Yorumu Gündem Oldu!

TikTok'ta sık sık sohbetlerinin videosuna denk geldiğimiz Hüseyin Çevik, tartışmalı sözlerine bir yenisini daha ekledi. Çevik'in cinsel ilişki yorumu gündem oldu.

İstanbul Bağcılar'daki bir dergahta sohbetler gerçekleştiren ve bu sohbetleri TikTok başta olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarında yayınlayan Hüseyin Çevik, tartışma yaratmaya devam ediyor.

Gündem olan konulara değişenen Çevik, geçtiğimiz günlerde Ebrar Karakurt'u hedef almıştı.

Size burada detayları aktarmıştık:

Gündem Olan Konuları Sohbetlerine Taşıyan Hüseyin Çevik Bu Sefer de Ebrar Karakurt Hakkında Konuştu

Gündem konularının dışında sık sık çiftlerin özel yaşamıyla ilgili de tavsiyeler veren Hüseyin Çevik, son olarak cinsel ilişkiyi konu aldı.

Çevik, "Cinsel ilişkiye girmeden önce besmele çekmezsen şeytan da ilişkiye ortak olur. Şeytan 'İlişkiden doğacak çocuk bize kul olur' diyor." dedi.

Gündem olan açıklamasını buradan dinleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Fatih Altaylı, TikTok Fenomeni Hüseyin Çevik'e Sert Çıktı: "Kim Ulan Bunlar, Böyle Hoca mı Olur!"
Ayakta İşemenin Kabir Azabına Yol Açacağını Söyleyen Hoca Herkesi Dumur Etti

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
29.09.2023

"Cinsel ilişkiye girmeden önce besmele çekmezsen şeytan da ilişkiye ortak olur." O gruba girmiyo mu hocaaaaa? :))))) Sabah sabah yaa...

29.09.2023

grup gibi bişey mi 🤭😂😂

29.09.2023

Çinliler ve Diğer Avrupa Ülkeleri de olmasa; Bizim Dindar Sakallılar Çıplak Vaaz Vermek zorunda kalacak çünkü Sakallı Dindarlar Cinsellik le Uğraşıyor ama Bilimle Uğraşmıyorlar, Uğraşsalar dı; Üstlerini-Altlarını yani Elbiselerini Çinden ve Diğer Avrupa Ülkelerinden almazlardı.

29.09.2023

Buram buram cehalet kokuyorsun. Avrupa, tekstil ürünlerini Türkiyeden ithal ediyor. Tekstil, Türkiyedeki en gelişmiş sektörlerden biridir. Sizinkiler milletin başörtüsüyle uğraşmak yerine bilimle teknolojiyle uğraşsalardı bugün çok daha güçlü bir Türkiyede yaşıyor olurduk. 80 senede yapamadığınızın kat kat fazlasını hor gördüğünüz adamlar 20 senede yaptı. Kendi sihamızı, helikopterimizi, savaş uçağımızı, gemimizi, füzemizi, uydumuzu, otomobilimizi, denizaltımızı ve daha birçok şeyi üretiyoruz. Sizinkiler anca milletin inancıyla, giyimiyle uğraşsın ve heykel diksin. Bizim çocuklar teknolojiyle bilimle uğraşıp dünya devleriyle yarışıyor, teknolojiye yön veriyor !

29.09.2023

Sizin başka derdiniz yokmu Allah aşkına güzel ahlak kul hakkı ne bileyim namazı bozan şeyler falan konumu yok işiniz gücünüz ya milletin götü başı kıyafeti ya da yatak odası nerden cımbızla çekip buluyorsunuz bunları be..

29.09.2023

ülkem insanının en çok konuştuğu şeyler böyle şeyler olduğu için adamlar da biliyorlar ona göre konuşuyorlar tabi

TÜM YORUMLARI OKU (117)