TikTok'a Videolar Yükleyen Kız Çocuğunun Kilosu Yüzünden Maruz Kaldığı Yorumlar Sizi İsyan Ettirecek!

TikTok'a yemek yaptığı videoları yükleyen bir kız çocuğu, kilosu yüzünden karşılaştığı acımasız yorumların ardından bir açıklama yaptı. Kendisine gelen yorumlar ve yeni neslin karşılaştığı internet zorbalığı gerçeği sizi de isyan ettirebilir... 👇

Büyükler henüz bu durumun farkında olsun ya da olmasın, internet çağında yetişip büyüyen yeni nesillerin en büyük problemlerinden birisi siber zorbalık.

Tek tıkla hayatımızdan en özel anları paylaşabildiğimiz sosyal medya sitelerinde, anonim hesapların verdiği cesaretin arkasına sığınarak sonuçlarını hiç düşünmeden yorum yapabilen kitleler var artık.

Çocukluğumuzdan beri bize öğretilen nezaket kavramının artık internette pek bir karşılığı olmadığını gören çocuklar, böylesi kaba ve sert yorumların normal olduğunu düşünerek büyüyorlar.

Linç kültürü, troller, sahte hesaplar derken karşımızdaki insanların ne kadar acımasız olabileceğini unuttuğumuz, hiçbir kişisel sınırın ve çizginin kalmadığı bir çağda yaşıyoruz.

Yıllar önce yurt dışındaki gençler arasında yaşanan zorbalık olaylarını kınarken bu kültürün yavaş yavaş kendi içimize de işlendiğini fark etmedik.

Geçtiğimiz gün bunun bir örneğini daha gördük. TikTok'a yemek yaptığı videoları yükleyen bir kız çocuğu, kilosuyla ilgili sayısız eleştiri aldıktan sonra şöyle bir açıklama yapma gereği duydu;

Bu durum sosyal medyada kısa sürede tepki topladı;

twitter.com
twitter.com

Benzer durumlar yaşayan kullanıcılar da vardı;

twitter.com
twitter.com

Ancak herkes aynı şekilde düşünmüyor tabii...

Kendisinin TikTok videosunu izlemek isteyenler için şöyle bırakalım; 👇

Karşınızdaki insan sizi göremediği için gönül rahatlığıyla ağır hakaretler yazabilmek bir lütuf değil arkadaşlar.

Son olarak şunu da hatırlatalım...

mobile.twitter.com

Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

twitter.com

Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bolu'daki Evinde Çıkan Yangından Kedisiyle Birlikte Kurtulan Ali Dede'nin Yeni Fotoğrafları İçimizi Isıttı!
Fırsatları Olsa Evcil Hayvanlarına Söylemek İstediklerini Paylaşırken Yüzümüzü Güldüren 21 Kişi
Doğum Sırasında 40 Yıl Düşünsek Aklımıza Gelmeyecek Bir Yan Etkiyle Karşılaşan Kadının Hikayesi

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
19.02.2022

cok da tatlı bir kız Allah bağışlasın. kızın açıklamasına kalbim kırıldı... neden bu kadar kötüsünüz? kilolu olduğu icin intihar edince mutlu mu olacaksınız... nefret ediyorum sizden

19.02.2022

sakin ol, herkes kötü değil

19.02.2022

Kızacığıza üzüldüm. Tiktokçulardan nefret ediyorum ama yine de bir insanla dalga geçilmesi çok aptalca bir harekettir

19.02.2022

Aynı olay youtubeda kendi çapında bilim videoları çeken bir kızcağıza da olmuştu platformla ne ilgisi var? Kaldı ki içeriklerini de koymuşlar, canlı yayında amuda kalkıp kafamızı cama sokuyoruz filan gibi iğrençlikler yapmıyor kendi tarzında tatlı bir hobi sadece

Pasif Kullanıcı
19.02.2022

Body posivitiy'i destekliyorum. Biz insanlar olarak artık aşağılamamayı öğrenmemiz gerekiyor. Çünkü hayat bundan ibaret değil ki. Kişi obezdir ve ya aşırı zayıftır bunun ne önemi var ki? Siktir et, kişi obezse (hastalık hariç) öyle olmak istediği içindir saygı duymak lazım kişi aşırı zayıftır öyle olmak istediği içindir. Ama o obez erken yaşta ölecek ve ya o asiri zayıf yemediği için ölecek demek büyük saçmalık. Bunu demek kimseye kalmadı. İnsanlar ne yapmak istiyorsa yapsın, herkes dilediği gibi yaşamalı.

TÜM YORUMLARI OKU (43)