Tığ Gibi Oldular Desek Yalan Olmaz! Verdikleri Kilolarla Ağızları Açık Bıraktıran Ünlüler

Merhabalar. Tüm magazin dünyasının en merak ettiği şey ünlülerin kaç kilo verdiğidir. Bu içerikte son yıllarda verdikleri kilolarla gündem olan ünlüleri sıraladım.

Detaylar içerikte!

2019 yılında “Bir Aile Hikâyesi” dizisinde adından bahsettiren ve dizideki Beste rolü için 20 kilo alan oyuncu Elçin Afacan, bir yıla yakın sürede tam 28 kilo verdi. Şimdilerde “Çöp Adam” dizisinde rol alan Afacan, yeni haliyle şaşkınlık yarattı.

Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra 70 kilo veren ünlü sunucu ve komedyen Okan Karacan, bambaşka birine dönüştü. 150 kilodan 80 kiloya kadar düşen Karacan son haliyle beğeni topladı.

'Emret Komutanım' dizisinde oynayan ve en popüler olduğu dönemde diziden ayrılan Kural, meslek hayatında yaşadığı sorunları bir süredir aşamıyordu. Ancak yerli DiCaprio olarak anılan Kural son dönemde setlere geri döndü ve 20 kilo verdi.

Fazla kilolarıyla tanınan Ata Demirer, son haliyle herkesi şaşırttı. En son Bursa Bülbülü filmiyle ekranda gördüğümüz ünlü komedyenin bir dönem 140 kiloya kadar çıktığı ve şimdilerde 50 kilo verdiği söyleniyor.

Bir zamanların en ünlü oryantali Tanyeli, şimdilerde verdiği kilolarla gündemde. Mide ameliyatı olarak 99 kilodan 60 kiloya düşen Tanyeli 39 kilo verince değişimi sosyal medyada gündem oldu.

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Adele'i tanıdığımızda o günkü kilo durumu ile bugünkü arasında 45 kilodan fazla var. Kilo verme sürecinde toplamda 100 kilo kaybeden Adele, şimdilerde sosyal medyada sık sık fotoğraflarını paylaşıyor.

Para Avcısı filminde Donnie karakteriyle yakından tanıdığımız Jonah Hill, 30 kilo verdi ve bunu beslenme uzmanı ve eğitmeniyle gerçekleştirdi.

Oyuncu Çiçek Dilligil de mide küçültme ameliyatı ile 5 ayda 24 kilo vererek yepyeni bir görünüme kavuşan ünlülerden.

2020 yılı Masterchef yarışmasının ikincisi olan Barbaros Yoloğlu, değişimi ile görenleri şaşırttı. Fazla kilolarından kurtulan Yoloğlu, yeni halini takipçileri ile paylaştı.

‘Adını Feriha Koydum’ ve ‘Güllerin Savaşı’ gibi dizilerde rol alan Feyza Civelek, 2.5 ayda spor ve diyetle 78 kilodan 58’e düştü. "Her gün 1.5 saat yürüdüğünü ve sebze ağırlıklı beslendiğini" dile getiren Civelek 42 bedenden 34 bedene düştü.

Filinta, Pulsar, Yarım Elma gibi birçok dizide rol alan oyuncu Kayra Şenocak, 1,5 yılda tam tamına 40 kilo verdi. Düzenli beslenme ve sporla zayıflayan oyuncunun yeni hali oldukça şaşırtıcı.

Yeşim Ceren Bozoğlu da mide küçültme ameliyatıyla iki yılda 60 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan ünlüler arasında.

Fazla kilolarından bir türlü kurtulamayan Güven Kıraç, sonunda çareyi ketojenik diyette buldu. Oyuncu, yaklaşık 1 yıldır uyguladığı diyet sayesinde 99 kilodan 73’e düştü.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Dilan Polat'ın Çok Konuşulan Paylaşımlarını Görmelisiniz
Saç Konusunu Kafaya Takmayan, Kariyerleri En Az Kafaları Kadar Parlak Hollywood Oyuncuları
Oynadığı Her Rolde Bambaşka Bir Adama Dönüşen Christian Bale'in Sinemadaki Değişim Kariyeri

Popüler İçerikler

Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
05.02.2023

Boş içerik

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ