TİB'den Ankara Saldırısıyla İlgili Görüntülere Erişim Engeli

Telekominikasyon İletişim Başkanlığı (TİB), Kızılay'daki terör saldırısının ardından sosyal medyada paylaşılan yaralı veya hayatını kaybeden kişilere ait görüntülere erişimin engellenmesi kararı aldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, TİB, 5156 Sayılı Yasa kapsamında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK) Kızılay'daki terör saldırısıyla ilgili alınan yayın yasağının ardından, patlamada yaralanan veya hayatını kaybedenlere ait görüntülere ilişkin sosyal medyaya erişim engeli getirildi.

Tüm Gelişmeler ile Türkiye'nin Kalbine Üçüncü Bombalı Saldırı

TİB tarafından, söz konusu erişim engeline ilişkin Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesine de başvuruda bulunuldu.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
13.03.2016

Sadece RUH HASTALARI bu fotoğrafları görmek ister. Sağlıklı bir insanın bu fotoğrafları araması paylaşması izlemesi düşünülemez.

13.03.2016

nette çoluk çocuk olduğunu da düşününce doğrudur ama haber yasağı yanlış.

13.03.2016

bence bu saldırıdan sonra mit'in yapması gereken hemen hükümeti ve padişahı kim eleştiriyorsa hemen içeri attırsınlar

13.03.2016

Ne kadar vahşet içerse de bu görüntülerin yayınlanmasından yanayım. Vahşeti saklıyoruz, kanı saklıyoruz, parçalanmış vücutları saklıyoruz sanki insanlar mutlu mutlu ölmüş gibi, sanki bu saldırı çok kibarca gerçekleşmiş gibi, sanki normalmiş gibi. E be adam bu vahşet senin ülkende gerçekleşti, senin gibi işe gidip gelen, senin gibi yürüyüşe çıkan bir insan kurban oldu orada, bil ki biz bu vahşeti sakladıkça, yumuşattıkça bu bize normal gelecek, o vahşeti o pisliği görücez ki o acıyı hissedicez, o acıyı hissedicez ki hayatın kuştan böcekten var olmadığını anlayıp tepki verebilicez.

TÜM YORUMLARI OKU (20)