THY Uçağı Zorunlu İniş Yaptı: Tuvalette İntihar Vakası

Türk Hava Yolları’nın İstanbul- Marakeş seferi yapan uçağı, tuvalette yaşanan intihar vakası sebebiyle Cezayir’e zorunlu iniş yaptı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde İstanbul Havalimanı'ndan kalkarak Fas'ın Marakeş kentine giden TK619 sefer sayılı uçakta yabancı uyruklu bir yolcu girdiği tuvaletten uzun süre çıkmayınca kabin ekibi durumdan şüphelendi.

Tuvaletten şuuru kapalı şekilde çıkarılan yolcuya ilk müdahale, kabin ekibi ve uçakta seyahat eden doktor tarafından yapıldı.

Uçağın pilotu, durum üzerine Cezayir’e zorunlu iniş gerçekleştirdi. İniş sonrası uçağa gelen sağlık ekipleri, yolcunun hayatını kaybettiğini belirledi.

İntihar ettiği öğrenilen yolcunun cenazesinin alınmasının ardından THY uçağının seferini tamamlamak üzere tekrar kalkış yapacağı kaydedildi.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Blue'nun Solisti Lee Ryan Yine Uçakta Olay Çıkardı: Şimdi de THY'nin Trabzon-İstanbul Uçağında!

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
25.07.2023

intihar edecek birinin düşüncelerini çok merak ediyorum. o an ne düşünüyor da ölmeyi göze alabiliyor.

25.07.2023

Ölmeyi göze almak değil kurtuluş olarak görüyor. Her saniye acı çektiğini düşün ve acılarını paylaşacağınız insan veya insanlar yoksa katlanarak artıyor. Yaşanılan problem veya problemler dünyanın en çözülmez en acı verici şeyi haline geliyor sonuç intahar. İntahar edecek insanlar çok defa kelime aralarında çevresindeki insanlardan yardım isterler çoğu insan farketmez. Mesela pamdemi dönemidir herkes ölümüne salgın yakalanıp ölmekten korkarken intahar meyilli insan keşke bulaşsada ölsem der ve bunu dalga geçer şekilde söylediği için insanlar pek ciddiye almaz.

25.07.2023

Zamanında Mehmet Pişkin’in videosu beni çok etkilemişti….. 😔

25.07.2023

intihar hoş bişi değil ya Allah'ın yarattığı bedene sen zarar veremzsin emanet sana bu can

25.07.2023

Zorla emanet edilmiş bir cana kıymak adildir

TÜM YORUMLARI OKU (27)