THY Pilotlarından Kuleye: 'Üstümüzden Yeşil Işık Saçan Bir Cisim Geçti'

THY'nin Bodrum-İstanbul seferinde pilotlar Silivri yakınlarında üstlerinden yeşil ışık saçan bir cismin hızla geçtiğini rapor etti. Pilotlar kuleyle olan konuşmalarında 'İki pilot da gördük, UFO diye tahmin ediyoruz' dediler.

TK-2525 sefer sayılı uçağının pilotları Gökhan K ve Sadık K. İstanbul Atatürk Havalimanı’na yaklaştıkları sırada Silivri yakınlarında 17 bin feet (yaklaşık 5 bin metre) yükseklikte UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisim) gördü.

Pilotlar cismin, saat 23.30 sıralarında yaklaşık bin metre kadar üstlerinden yeşil ışık saçarak geçtiğini ve hızla kaybolduğunu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor ettiler.

'UFO diye tahmin ediyoruz'

Pilotlar kontrol merkezine, 'Üstümüzden yeşil bir ışık geçti' diyerek rapor verdiler. Pilotlar ile kontrolör arasında şu konuşma geçti:

'Üzerimizden 2 bin veya 3 bin feetten (600-900 metre) tanımlanamayan bir cisim yeşil ışık saçarak önümüzden kat etti. Birden bire kayboldu. Muhtemel UFO diye tahmin ediyoruz. Her iki pilot da birden gördü şu anda göremiyoruz.'

THY Pilotu: 'Artık UFO'lara İnanıyorum'

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), radarlarda herhangi bir cisim tespit edilmediğini açıkladı. THY uçağı yaptığı bu bilgilendirmenin arından 30 dakika sonra saat 00.37'de sorunsuz biçimde Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

DHA

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
20.05.2016

Uzaylılar o kadar salak ki radara ve uydulara yakalanmayacak teknolojileri var ama gemilerinin dışında pavyon gibi yeşil led ışıkla dikkat çekiyorlar -.- dsdsdsd

20.05.2016

nereden biliyorsun belki bizden geriler :D

UFO gören masum THY. Goçum benim

20.05.2016

92 şahindir o hepsinin arkasında tek rakibim Thy yazıyo

TÜM YORUMLARI OKU (45)