Türk Hava Yolları bugün sosyal medya hesabından bir başsağlığı ilanı paylaştı. Başsağlığı mesajında hayatını kaybeden Abdülkadir Şimşek'in 2 oğlunun ve 2 gelinin THY bünyesinde yer alması kadrolaşma iddialarının kanıtı olarak yorumlandı.
Türk Hava Yolları bugün sosyal medya hesabından bir başsağlığı ilanı paylaştı. Başsağlığı mesajında hayatını kaybeden Abdülkadir Şimşek'in 2 oğlunun ve 2 gelinin THY bünyesinde yer alması kadrolaşma iddialarının kanıtı olarak yorumlandı.
THY tarafından bugün paylaşılan ölüm ilanında Abdülkadir Şimşek'in hayatını kaybettiği bildirilerek yakınlarına başsağlığı dilendi. Ancak ilanda dikkat çeken detay Şimşek'in oğulları ve gelinlerinin THY bünyesinde bulunmasıydı.
THY'nin verdiği ilan da hayatını kaybeden Şimşek'in iki oğlu Egemen Şimşek ve Ferit Şimşek'in yanı sıra gelinleri Firdevs Şimşek ve Hale Yıldırım Şimşek'in şirket bünyesinde olduğu ortaya çıktı.
İlanı reddetmeyen Üstün, '65 Bin kişilik Türk Hava Yolları ailemizde, çalışırken tanışıp yuva kuran pek çok arkadaşımız var. Biri yaklaşık 25 yıldır, diğeri ise 15 yıldır şirketimiz için emek veren Şimşek aileleri de onların arasında' dedi.
Üstün, 'Ne üzücü ki babalarının kaybıyla akan gözyaşları kurumadan başlatılan linç ile mücadele etmek zorunda kaldılar. Arkadaşlarımıza tekrar başsağlığı dilerken, tüm geçmişlerimizi de rahmetle yad ediyoruz' ifadelerini kullandı.
Abi liyakatsizlikin dibi aile şirketi olmuş, hakkım haram olsun böylelerine
orda evlenmiş olamaz mı diyorlar hala. ya cidden mi? insanları böyle mi ikna ediceksiniz? sen gerçekten inandın mı buna?az bişey gururlarına dokunursa eğer, çıkıp evlilik ve işe başlama belgelerini göstersinler. bide hadi diyelim orda evlendiler 30 çalışanın babası olması komikliğine ne diyeceksin. işe başladıktan sonra mı nüfusuna aldı o adamları
Böylesine bir tesadüf anca eski Türk filmlerinde olur ki orada bile böyle dörtlü olmamıştı hiç. Dünya hali, demek ki oluyor imiş.