THY Hostesi Verdiği Pozlardan Sonra İşinden Oldu

Türk Hava Yolları’nda 5 yıldan bu yana görev yapan kabin memuru Z.Ş, fotomodellik yaptı. Verdiği pozlar nedeniyle de THY’deki işinden oldu.

2009 yılından bu yana Türk Hava Yolları’nda kabin memuru olarak görev yapan Z.Ş, fotomodellik yapınca işini kaybetti.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre kabin memurluğunun yanı sıra profesyonel olarak modellik yapan Z.Ş., verdiği birbirinden cüretkar pozları sebebiyle, THY yönetiminin tepkisini çekti. 

Son olarak İtalya'da bir dergiye kapak olan Z.Ş., kabin memurluğu ile birlikte modellik de yapmak isteyince THY tarafından işten çıkarıldı.

THY bir süre önce sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili olarak çalışanların dikkatli olması ve uygunsuz içerikli paylaşımlarda bulunanlar hakkında idari soruşturma başlatacağını duyurmuştu.

Kaynak: Airporthaber

Dergiye Verdiği Pozlardan Bazıları

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Futbolda Bahis ve Şike Operasyonu: Galatasaray Eski Yöneticisi Erden Timur Gözaltına Alındı
Cem Küçük Emekli Maaşlarına “Ciddi Artış” Yapılacak Tarihi Açıkladı
TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!