THY'den Filenin Sultanları'nın ABD Uçuşuna İlişkin İlk Açıklama!

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Amerika seyahatine ilişkin açıklama yaptı. Üstün, sorumluluğun Türkiye Voleybol Federasyonu'nda olduğunu ifade etti.

Dünya 1 numarası Filenin Sultanları, ikinci haftası Amerika'da gerçekleştirilecek olan Milletler Ligi için Amerika'ya uçtu.

Ay-yıldızlılar, 13 saatlik yolculuk için THY’nin özel uçak yerine ekonomi uçuşu uygun görmesine sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak tepki gösterdi.

Ebrar, Zehra, Hande, Eda Erdem: Voleybol Milli Takımı Oyuncularından THY'ye ‘Özel Uçak’ Tepkisi

Yaşananların ardından Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, açıklamada bulundu.

Üstün, "biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır." dedi.

twitter.com

'Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın,  sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır. 

Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır.'

Üstün'ün açıklamasına gelen yorumlar 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
YORUMLAR
26.05.2024

Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmıyor.

26.05.2024

Eeeee, özel uçaklarda, jetlerde uçabilmek için yandaş olacaksın, yoksa Türkiye'ye madalyalar, 1.likler getirmişsin, kimin umurunda??😡😡😡

26.05.2024

Ulan milli takım sporcularını istisnasız herkes tanıyor. Dağdaki çobana sorsan o bile bilir. Diyelim ki bir hata oldu, kafile kapında belirdiği anda hatayı fark eder ve düzeltmeyi yapardınız. Sonuçta bunlar "milli takım". Herhangi bir takım adına organizasyona gitmiyorlar. Türkiye adına mücadele etmeye gidiyorlar. Belli ki siz, bile isteye bu kızlar hükümete karşılar diye bu zorbalığı yapıyorsunuz. Başka açıklaması yok.

TÜM YORUMLARI OKU (13)