THY ve Pegasus Açıkladı: Deprem Bölgesinden Dönüş Ücretsiz

Türk Hava Yolları ve Pegasus, 13 Şubat'a kadar deprem bölgesinde yer alan illerden yapılacak uçuşların ücretsiz olacağını açıkladı.

Türk Hava Yollar (THY), deprem bölgesinden gerçekleştirilecek uçuşların ücretsiz olacağını açıkladı.

THY'nin açıklamasında, 'Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kayseri çıkışlı direkt uçuşlarımız 13 Şubat'a kadar tek yön ücretsiz olarak vatandaşlarımızın kulalnımına açılmıştır' ifadeleri kullanıldı.

Pegasus da 12 Şubat dahil uçuşların ücretsiz yapılacağını açıkladı.

Tarım Bakanı'na Adana'da Büyük Tepki: "Bir Tane Vinç Getiremediniz; Devletsiniz Değil mi?"
İskenderun'da Deprem Sonrası Deniz Seviyesi Yükseldi: Sokakları Su Bastı
Çekim İçin AFAD'ı Bekleyen TRT Ekibine Halk Tepki Gösterdi

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
07.02.2023

Hatay’da bir minibüste 2 aile kalıyoruz afad Kızılay öncelik ve arama kurtarma yaptığından yoğunluğundan hayatta kalmaya çalışanlara yardım edemiyorlar zor durumdayız eşim 1 aileyi aldı arabasına  bir 3 yaşında kızları var birde 6 aylık bebekleri var ellerinde onu ısıtmak için tüp alıyoruz minibüsün ortasında  ateş yaktı eşim çok hassas çoçuğumuz olmuyor :(  biryere gidemiyoruz yollar kapalı lütfen bugün yarını atlatacak şu günahsız, masum çoçuk için en azdan yardım edecek birileri varmı..mesaj atsın lütfen son parayı verip tüp aldılar burası mahşer alanı her alana ulaşamıyorlar lütfen.

evet arkadaşlar, deprem bölgesine gidemeyip uzaktan korku ve merakla izlemek zorunda kalanlar, az çok demeden herkes yardımcı olsun. şimdi Birlik zamanı... yardım kuruluşları, olsun kan merkezleri olsun, SMS ile yardım olsun, hatta su an alışveriş online uygulaması da başlamış yardım topluyor. dediğim gibi, az çok demeden yardımcı olalım...

07.02.2023

Gemlik'te yaşıyoruz eşim ve ben. Gerekli maddi desteği yaptık fakat gelebilecekler varsa bu yöne doğru bir aileyi evimizde ağırlayabiliriz hiç problem değil. Tanıyıp bildiği olan ulaşabilir.

TÜM YORUMLARI OKU (16)