Thodex'in Kurucusu Firari Fatih Faruk Özer'in Ağabeyi Gözaltına Alındı

Kripto para dolandırıcılığı ile ilgili 'Thodex' isimli şirkete yapılan operasyon kapsamında firari Fatih Faruk Özer'in ağabeyi Güven Özer gözaltına alındı. 

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gece saatlerinde Pendik'te gerçekleştirdiği operasyonda Güven Özer gözaltına alındı. Özer sorgu işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken soruşturma kapsamında aranan 80 kişiden 66'sı gözaltına alınmış oldu.

14 kişi ise aranıyor

Firari Fatih Faruk Özer, kız kardeşi Serap Özer ve firmanın muhasebe müdürünün yanı sıra, şirketle bağlantısı olduğu tespit edilen 14 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.04.2021

Siyasilerden para kaptıran var mı acaba?

25.04.2021

İnsan kardeşini seçemiyor :D

25.04.2021

Kimse de adama inanmıyor he, bir kişi yok ki sitede böyle böyle açıklama yapmış, bakalım bir ihtimalle doğru olabilir. Adam yarın öbür gün dediği gibi dönse gelse, site açılsa nolacak onu çok merak ediyorum. Büyük ihtimalle olmaz ama ben yine de merak ediyorum. Çok saygı duyulan ekonomistler, haber kanalları vs. herkes geçirdi de geçirdi adama, firmaya ve hatta yatırımcılara. Hayır, bir de bu olaydan sonra ardı ardına farklı borsaların kapanma haberleri vs. gelmeye başladı o da ayrı enteresanlık, belki de arada kapanıyordu bir sürü borsa vs. ama bu olay özelinde bu konuya olan farkındalık ve ilgi artınca haberlerde daha çok görünür oldu bu tip şeyler, tıpkı kadına şiddet, tecavüz haberlerinin zaman zaman ardı ardına gelmesi ve bazen de aylarca hiç haberlerde yer almaması gibi.

TÜM YORUMLARI OKU (5)