Pandemiyle daha da artan “yeni nesil ofis ortamı” arayışını şahane bir şekilde karşılıyor. Yaratıcı Think House ortamını kullanarak şehrin merkezinde olmanıza rağmen sakin ve huzurlu çalışma alanında işlerinizi yapabilirsiniz. Sadece ofislere ayrılan günler olduğu gibi, kitabını okumak, sakin bir yerde kahvesini içerken yazısını yazmak, işlerini ev dışında farklı bir yerde halletmek isteyen herkese kapılarını açıyorlar. Ayrıca kutlama, davet gibi özel etkinlikler, sergi, prova çalışmaları, atölyeler, kurumsal etkinlik, söyleşi, seminer, toplantı, eğitim ve danışmanlık faaliyetleri için de tercih edilebiliyor.
Örneğin; felsefe seven pek çok kişinin bildiği “Dilozof”, “Pelin Dilara Çolak ile Bir Yaşam Felsefesi Yaratmak” Think House ‘da katıldığım güzel bir buluşmaydı.
Eğitimler
Think House'un en önemli faaliyet alanlarından biri; benim de çok sevdiğim felsefe, psikoloji ve edebiyatın iç içe geçtiği birbirinden farklı içeriklere sahip eğitimleri. Katılımcıları düşündüren, derinlikli bir bakış açısı sunan, merak uyandıran bu eğitimlere “Psikofelsefe” adının verilmesi de şaşırtıcı değil. Farklı felsefe ve psikoloji ekollerinden bahsedilen eğitimlere yüz yüze ve online olarak katılmanız mümkün. Felsefe ve psikolojiyle ilgilenen, kendini felsefi kaynakları kullanarak tanımak isteyen herkesin katılabileceği zengin içerikli bu eğitimlerden bazıları şöyle; “Kırılganlık, Cesaret ve İlişkiler C. G. Jung Felsefesi”, “Fırat Devecioğlu ile Schopenhauer Tedavisi”, “Kendini Yaşama, Var Olma ve Yaşama Cesareti” , benim de katıldığım ve pek sevdiğim “İnsan Benliğine Ayna Engin Geçtan Atölyesi”.