The Simpsons İşine Baksın! Unutulmaz Dizi Kurtlar Vadisi'nde Ortaya Çıkan Koronavirüs Detayı

2005 yılında ekranlara veda eden Kurtlar VadisiYouTube kanalında HD olarak yeniden yayınlanması geçtiğimiz günlerde epeyi konuşulmuştu. Şimdi de dizinin 15. bölümünde yer alan koronavirüs detayı gündem oldu.

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve birçok ünlü ismin yer aldığı dizi 2003 yılında yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi, 4. sezonda 4 milyon dolar karşılığında Kanal D'ye transfer olduktan sonra 2005 yılında aramızdan ayrılmıştı.

İşlediği konularla, karakterleriyle ve konuk oyuncularıyla sürekli anılmayı başaran dizi Kurtlar Vadisi kuşkusuz Türk televizyon tarihinin "Daha iyisi gelmedi" dedirten efsane dizilerinden bir tanesiydi.

Yıllar geçse de sürekli andığımız dizi, hatırlarsınız geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme gelmişti. Dizinin Youtube kanalında HD olarak yeniden yayınlanmaya başlaması herkesi heyecanlandırmıştı.

14 Şubat günü yayınlanan ilk bölüm kısa sürede YouTube'ta trendlere girmişti. Bu gelişmeyle birlikte de yeniden başlayacağı iddiaları ortalıklarda dolaşmıştı.

Şimdi de bu efsane dizi tekrardan konuşuluyor. Dizinin 15. bölümünde Deve Tuncay ve Erdal Kömürcü karakterleri arasında geçen koronavirüs diyalogu yeniden sosyal medyada gündem oldu.

Deve Tuncay'ın ''Bu maske işinde çok para var. Hiçbir şey olmazsa 'SARS mikrobu Türkiye'de görüldü' diye haber çıkarıp 1 ayda 30 milyon maske satarlar.'' ifadeleri dikkat çekti.

Sahnenin devamında Erdal Kömürcü'nün ''Abi Çin'den maskeleri sipariş edeyim mi?'' yanıtı Deve Tuncay'ı sinirlendiriyor. Tuncay, 'Oğlum, salak mısın? Mikrobu mu getireceksin Çin'den?'' cevabını veriyor.

O sahneyi buradan izleyebilirsiniz;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Survivor'da Ödül Olarak Çıkan Tavuğu İzinsiz Yiyen Atakan'ın Eşi Serap Korkmaz Olayla İlgili Açıklama Yaptı
Sevgilisini Dolandıran ve Nikahtan Bir Gün Önce Terk Eden Ramazan'ın Müge Anlı'daki Şoke Eden Sözleri
4 Ünlü Çiftin Çeşitli Görevleri Yerine Getirdiği Eski İzdivaç Programı Evcilik Oyunu'yla İlgili Bazı Detaylar

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
02.03.2022

Günümüzdeki salgın için değil bu diyalog. 2003 Hong Kong Sars salgını.

02.03.2022

Simdiki bildiginmiz COVID-19 ile alakasi yok bunun 2002/2003 yillarinda çin’de sars virüsü patlak vermiş ama zamanında müdahale sayesinde kontrol altına alınmıştı.

02.03.2022

SJW editör için problem değil. Nasılsa günlük içeriğini yayınladı ya, gerisi hikaye.

02.03.2022

Ohaaaaaa falan oldum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ