The Lion King Filminin İlk Resmi Fragmanı Yayınlandı

Jon Favreau’dan, tamamen yeni “Aslan Kral” filmi, geleceğin kralının doğduğu, Afrika savanalarına uzanan yolculuğu konu alıyor. Babası Kral Mufasa’yı örnek alan Simba, soylu kaderinin yolundan gitmeyi seçer. Ancak, bu yavru aslanın gelişini kraliyetteki herkes sıcak karşılamaz.

Mufasa’nın kardeşi ve tahtın önceki varisi olan Scar, kendi planlarını yapmıştır. İhanet, trajedi ve oyunla yıkıma dönüşen Pride Rock savaşı, Simba’nın sürülmesine sebep olur. Simba, yeni bir kaç arkadaşın da yardımıyla, büyümenin ve ona ait olan şeyi geri almanın yolunu bulmak zorundadır.

Filmin yıldızları; Simba’yı seslendiren Donald Glover, Nala’yı seslendiren Beyoncé Knowles-Carter, Scar’ı seslendiren Chiwetel Ejiofor, Mufasa’yı seslendiren James Earl Jones, Timon’u seslendiren Billy Eichner ve Pumbaa’yı seslendiren Seth Rogen.

Muhteşem karakterlere en gelişmiş film teknikleriye, tamamen yeni bir şekilde tekrar hayat veren Aslan Kral filmi 19 Temmuz’da sinemalarda!

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
10.04.2019

ben ufakken ilk izlediğim sinema filmi aslan kral idi. annem götürmüştü beni. şuan benim de 6 yaşında bir kızım var onun da ilk izlediği sinema filmi bu olacak <3 şaka len şaka hala bekarım asdşlkqwlşsa

10.04.2019

İlk resmi fragman mı ? Zaten 4 ay önce paylaştılar. Mağarada mı yaşıyorsunuz

10.04.2019

Diğer fragmandaki sahneler animasyondaki sahnelerle aynıydı, hatta animasyonun fragmanıyla da aynıydı. Birebir aynısı mı olacak acaba. :)

TÜM YORUMLARI OKU (6)