The Irishman Filminin Arkasındaki İnanılmaz Gençleştirme Teknolojisi!

Martin Scorsese’nin Netflix filmi The Irishman, son yılların en başarılı yapımlarından birisi. Netflix'in de en iddialı filmlerinden olan The Irishman'de kullanılan gençleştirme teknolojisi de oldukça ses getirdi.

Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'nin başrolünde yer aldığı "The Irishman"in arka planında neler döndüğünün anlatıldığı bir video yayınlandı. Netflix tarafından yayınlanan videoda, Robert De Niro'nun canlandırdığı Frank Sheeran ve Joe Pesci'nin canlandırdığı Russell Buffalino karakterlerinin nasıl gençleştirildiği anlatıldı.

Dijital gençleştirme sürecini anlatan bir video yayınlanan Netflix, bunu da Industrial Light & Magic şirketi sayesinde yaptı.

İşte o gençleştirmelerin nasıl yapıldığının anlatıldığı video:

Popüler İçerikler

Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
12.01.2020

Teknoloji güzel olduğu gibi yaşlıları gençleştirmenin pek de iyi bir fikir olmadığını da gösterdi izleyiciye. De Niro'nun gençliğindeki sahnelerde, hareketlerinin yaşlı olmasına takıldığım için filme odaklanamadım. 40 yaşında adam, yumruk atacak kolu yarım saatte kalkıyor :)

11.01.2020

Robert De Niro'nun o 80lerdeki halini bilince hangi teknolojiyi uygularsan uygula yadırgıyorsun. Ama film güzeldi orası ayrı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ