The Batman Filminin Yönetmeni Matt Reeves, Robert Pattinson’ın Batman Kostümü Giydiği Anların Görüntüsünü Paylaştı!

The Batman filminin yönetmeni Matt Reeves, Twitter'dan Batman'i canlandıracak olan Robert Pattinson’ın, ekran testi için çekilen videosunu paylaştı.

Dünyaca ünlü aktör ilk defa Batman kostümü içinde görülüyor.

Film, 25 Ocak 2021’de gösterime girecek.

İşte o video:

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
YORUMLAR
14.02.2020

Yorumları okumadım tahminim şu ''Christan Bale iyiydi abii yaaa yok abi yok Ben Affleck'ten sonra Batman bitti, abi bu adam Twilight Edward değil mi ehueheue'' Joker filmi çıkmadan önce de Heath Ledger'in performansıyla kıyaslamak için akbaba gibi bekliyordunuz,tek bir cümle söyleyeceğim: Önyargılısınız, geçmişe takılıyo kalıyosunuz çünkü kafanız kalın

14.02.2020

adamlar 80 yıllık batman külliyatını nolan ve bale'den ibaret zannediyolar,ondan öncesi yokmuş ondan sonrası olmuyacakmış gibi konuşuyolar.bu kadar gereksiz bi fanatizm olamaz iyi olanıda soğutuyosunuz insanlara.ayrıca bale iyi bi oyuncu doğru ama iyi bi batman değil.o nolanın yorumladığı farklı bi kahraman.daha gerçekçi batman affleckdir.bu konulara hakim biri olarak söylüyorum.

14.02.2020

Nolan filmlerinde zaten Batman o kadar göz önünde olamadı. Her zaman kötüler bir tık üzerine geçti. Ama Batfleck de gerek rol gerek kostüm oyuncu ile bütünleşti. Warner Bros andavallık yapmayıp Zack SNYDER evrenine karışmasalardı ve destekleseydiler belki uzun soluklu olarak Avenger Endgame' rekorunu yakalayabilirlerdi. ilk Superman ( Cavill ) iyi bir kapı açmıştı. Fakat WB andavalları dayanamayıp her şeye karışmaya başladılar ve tamamen birbirinden kopan bir evrene doğru hızlıca yol alıyor. Belki James GUNN Suicede Squad ile yeni bir soluk getirebilir. Bekleyip göreceğiz artık.

Açıkçası bu adama Batman rolünün verilmesine karşı önyargılıyım, sırf çenesi yüzünden bu rolü verdiler diye düşünüyorum. Umarım beni göt ederler.

TÜM YORUMLARI OKU (32)