TFF Hakem Toplantısının Tamamını Yayınladı: “Suç Duyurusunda Bulunacağız”

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’in 27. haftasında görev alan hakemlerin değerlendirme yaptığı hakem toplantısının tamamını açıkladı. TFF, toplantının bir kısmını sızdıran kişiler hakkında da suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Twitter'da "lakeoftears1907" isimli hesap, 1 Mart tarihinde gerçekleşen hakem toplantısının görüntülerinin bir kısmını paylaşmıştı.

Detaylar 👇

Hugh Dallas ile Abdulkadir Bitigen'in Diyalogu Çok Konuşuldu: Galatasaray Maçının Hakem Toplantısı Sızdırıldı!

Çok konuşulan olay sonrasında TFF, toplantının tüm kaydını yayınlandı.

"Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) düzenli olarak online yaptığı iç değerlendirme toplantılarından biri olan, 1 Mart 2024 Cuma tarihli toplantı rutin bir eğitim çalışmasıdır. Kamuoyuna kapalı ve kurum içi yapılan bu toplantının bazı bölümleri sorumsuz ve kötü niyetli kişilerce bağlamından koparılarak bazı sosyal medya mecralarında yayınlanmış ve kamuoyu yönlendirilmek istenmiştir.”

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki; bu toplantılarda haftanın öne çıkan, kritik hakem kararları değerlendirilerek, kararlar üzerinde katılanların yorumları alınıp, emsal olayların tartışılması ile birlikte en uygun sonuca ulaşılması hedeflenmektedir. Kamuya kapalı ve kurum içi yapılan bu toplantıyı izinsiz yayınlamak hukuken suçtur. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır.”

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
YORUMLAR

Fenerliler dün sızan tek bir pozisyon üzerinden algı kasıyordu. Pimini çektiğiniz bomba elinizde patladı 😂 sizinle ilgisi patlaşjlan pozisyonlara bakmanızı isterim. Ah aldığınız için kralı gelse her işi ayağınıza dolandırıyor 😎

26.03.2024

paylaşilmasinin sebebi ondan değil fifa 7 kişiyi yetkilendirdi türkiyedeki ligi ve buyukekşinin atanmişmi seçilmişmi olduğunu araştirmak için. şuan olaylar iyice kabak tadina bağladi sende burda fenerliler algi cart curt amcik amcik konuşma. aç fifanin kendi sitesine bak olay çiğrindan çikti sen ne anlatiyon malmisin nesin

26.03.2024

Yediğimiz bokları neden gün yüzüne çıkartıyorsunuz diye soruşturma açıyorlar :D:DD:D:D:D: bylock çeteniz nasıl patladıysa bunlar da patlar kediciklerr

26.03.2024

patlasın baboli sonra siz bir 10 yıl daha şampi yazar yazar silersiniz ezikbahçeniz için

26.03.2024

tff zaten altina siçti şuan yaptiklari mallik yuzunden fifa dün 7 kişiyi Türkiyeye gönderdi. eğer buyukekşinin atanmiş olduğu araştirilirsa TFF nin lisansi askiya alinabilir. umarim böyle birşey olmaz yoksa hepten bütün klupler batar.

TÜM YORUMLARI OKU (32)