TFF, Galatasaray'ın Young Boys'a Eleneceğini Düşünmemiş

TFF, Avrupa Kupaları'nda mücadele eden ve Play Off maçına çıkan Galatasaray, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarını ertelemişti. Galatasaray'ın elenmesi TFF'deki tüm hesapları bozdu.

TFF, ülke puanı ve takımların Avrupa'da temsili için aldığı erteleme kararında, takımların ertelenen maçlarını oynayacağı tarihleri de açıklamıştı. Yapılan açıklama şu şekildeydi:

'Ertelenen Galatasaray - Gaziantep FK müsabakası 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde oynanacaktır. Nihai program daha sonra ilan edilecektir.'

Trabzonspor, tüm kulvarlarda yarış dışı kalmasıyla denklem dışında kalırken Başakşehir lige katılmayı başardı. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne düştü.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ne girilmesiyle görüldü ki TFF hesaplamalarda büyük bir hataya imza atmış. TFF, Galatasaray'ın eleneceğine hiç ihtimal vermemiş.

Galatasaray'ın oynayacağı söylenen 24-25-26 Eylül tarihi artık imkansız bir hal aldı. Galatasaray 22 Eylül'de Fenerbahçe ile 25 Eylül'de PAOK ile maça çıkması gerekiyor.

TFF'nin Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde devam eder düşüncesiyle yaptığı fikstür şimdi büyük bir soruna yol açtı. Nasıl bir yol izleyecekleri merak konusu.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray Taraftarının Korktuğu Başına Geldi: Icardi 3-4 Hafta Yok
Fenerbahçe'de Gönderilmek İstenen Ryan Kent Gitmemekte Israrcı: Mental Sebeplerle Transfer İptal Oldu
Simülasyon Sonuçlarına Göre Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa Ligi Sıralaması Açıklandı

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.09.2024

6syi koruyalım Fenerbahçeyi ezelim derken ortalığın am*na koydular yine :D şimdi 6s Fenerbahçeye yenilmesin diye maçı ertelerler

01.09.2024

elenmese salı veya çarşamba günü maç yapacaktı. elendi perşembe yapacak. maksimum iki gün fark için şu başlık atılmaz. sonra burayı "Galatasaray'ı kolluyorlar" diyen kuş tayfa pisletiyor.

01.09.2024

Fikstürü tekrar gözden geçir ŞL ilk maçları 17 eylül de, Avrupa ligi bi sonraki hafta 25 eylül de. Asıl kollamayı şimdi görücez fb dergisinden önceye alacaklarmı Antep maçını yoksa gese kötü diye 2-3 ay erteleyerek mi devam edecek...

01.09.2024

Liyakat herşeydir.... Herşey için geçerli

TÜM YORUMLARI OKU (21)