TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe Arasında Oynanacak Süper Kupa Maçının Zamanını Belirledi

Yoğun maç fikstürü engeli

Şampiyonlar ve Konferans Ligi Ön Eleme maçlarının tarihlerinden dolayı, Süper Kupa maçının ertelendiğini açıklayan TFF, müsabakanın oynanacağı stadyum ve maçın net tarihinin daha sonra belli olacağını açıkladı.

TFF'nin açıklaması

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'2022-2023 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan TFF Süper Kupa müsabakası 2023-2024 sezonu devre arasında oynanacaktır. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi Eleme Müsabakaları ardışık haftalarda oynanmaktadır. Bu sebeple, Galatasaray kulübümüzün maçlarının Salı/Çarşamba günü, Fenerbahçe kulübümüzün ise maçlarının Perşembe günü oynayacak olmasından dolayı, TFF Süper Kupa müsabakasının sezon öncesinde oynatılması, uygun dinlenme günü sağlanamamasından dolayı mümkün olamamaktadır. Tüm bu nedenler dikkate alınarak, TFF Süper Kupa müsabakasının devre arasında oynatılmasına karar verilmiştir. Müsabakanın oynanacağı stadyum ve tarih netleştiğinde kamuoyu ile paylaşılacaktır'

Zaha'yı Fenerbahçe'nin Elinden Alan Galatasaray Sosyal Medyanın Gündeminde

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
25.07.2023

Bir Galatasaraylı olarak bu konuda fenerli arkadaşlara hak veriyorum. Bu karar çok saçma ve yersiz bir karar. Bu sezona kadar hep Temmuz-Ağustos aylarında oynanmış süper kupa maçının kulüplerimiz 2-3 fazla maç oynayacak diye devre arasına alınması gereksiz olmuş. Ayrıca fazla maç oynayacak olmaları da yine kulüplerin kendi başarısızlıklarını ürünü. Bu tip kararlar TFF'nin şeffaflığını, tarafsızlığını ve karar alma kabiliyetini sorgulatır.

25.07.2023

Büyük saçmalık. Lafa gelince ikisi de Avrupa kulübü üç gün arayla maç oynayamıyorlar mı

25.07.2023

Böyle böyle ligimizin değeri düşüyor işte

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ