TFF’den Süper Kupa Kararı: Erteleme Yok

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa karşılaşması, Suudi Arabistan’da çıkan Atatürk krizi nedeniyle ertelenmişti.

TFF, Süper Kupa’nın oynanacağı tarih olarak 7 Nisan’ı belirlemiş ancak Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’ndeki maçları sebebiyle tarihte erteleme talebinde bulunmuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu, bu sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Süper Kupa karşılaşmasının daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağını duyurdu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa Açıklaması: Fenerbahçe'den Talep Geldi
Almanya’da Oynanan Süper Kupa Maçı Gündem Oldu: Tribünlerde Dev Atatürk Posteri
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

2026 Emekli Maaşı Belli Oldu: Emekli Maaşı Ne Kadar?
Kuyumculardan Nakit Parayla Altın Almak Yasaklanıyor: Tarihi Karar Nisan Ayında Uygulanmaya Başlanacak
'30 Euro' Sınırı Kaldırıldı! Resmi Gazete'de Yayımlandı, Yurt Dışından Ucuz Fiyata Alışveriş Dönemi Bitti
YORUMLAR
23.03.2024

Büyükekşi diyor ki Galatasaraya HİMMETe devam. BYLOCK üzerinden PENSİLVANYANdakinden emir almıştır yine.

23.03.2024

Çok beyazsınız çok bir iğne ucu kadar leke yok üzerinizde

23.03.2024

tv ye cikip 2 saat gs sallarsan gs kabul etmez.

23.03.2024

Önce Galatasaray'a çok ağır ithamlarda bulun sonra da erteleme talep et. Omurgalı dursan sana kimse hayır demezdi Ali Koç!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ