TFF'den Murat Sancak'a Çağrı: 'FETÖ'cülerin İsimlerini Kanıtlarıyla Birlikte Federasyonumuza İletin'

TFF yaptığı açıklamayla birlikte Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a yanıt verdi. TFF tarafından yapılan açıklamada, 'Sayın Sancak’ı bu iddialarına ilişkin; elindeki tüm isimleri, bilgi, belge ve kanıtlarıyla Federasyonumuza ve devletimizin yetkili mercilerine iletmeye davet eder, bu iddialar hakkında gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız' ifadelerine yer verildi.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25'inci haftasında 14.02.2022 tarihinde oynanan Adana Demirspor- Beşiktaş müsabakası sonrasında, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak; TFF yetkilileri, hakemler ve Süper Lig'de görev yapan teknik sorumlular içinde halen FETÖ'cülerin bulunduğu yönünde medya kuruluşlarına açıklamalarda bulunmuştu.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25. Haftasında 14.02.2022 tarihinde oynanan Adana Demirspor A.Ş.-Beşiktaş A.Ş. müsabakası sonrasında, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sayın Murat Sancak’ın; TFF yetkilileri, hakemlerimiz ve Süper Lig’de görev yapan teknik sorumluların içinde, halen FETÖ’cülerin bulunduğu yönünde medya kuruluşlarına açıklamalarda bulunmuştur.

TFF olarak, Sayın Sancak’ı bu iddialarına ilişkin; elindeki tüm isimleri, bilgi, belge ve kanıtlarıyla Federasyonumuza ve devletimizin yetkili mercilerine iletmeye davet eder, bu iddialar hakkında gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla.

Türkiye Futbol Federasyonu

Ne olmuştu?

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Gündemi Sarsacak Açıklamalar: 'FETÖ'cü Hakemler Temizlensin!'

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
16.02.2022

Tabiiki kanıtları vardır ama o kanıtların içinde kendi de olduğundan yemez. Fetöcüleri en iyi fetöcüler tanıyor.

16.02.2022

Fetö operasyonları durdu. AKP FETÖ ve Öcalan ile görüşüyor. Başkanın bu çıkışı bunu gündeme getirme çabası

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ