TFF’den Haber: Türkiye-Cebelitarık Maçının Hangi Statta Oynanacağını Açıkladı!

A Milli Futbol Takımı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda oynayacağı Kasım ayı maçları için stadyumlar belli oldu. TFF yapmış olduğu açıklamada 2022 Katar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri için A Milli Takım ile Cebelitarık arasında geçecek maçın stadyumunu merak edenlere duyurdu. Maç Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. İşte detaylar…

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 8.grup maçı esnasında Letonya ile olan karşılaşmasından 2-1 galip gelen A Milli Takım, Dünya Kupası hayalleri için bir adım daha attı. Milli takım 9.grup maçı için Cebelitarık ile karşı karşıya gelecek. A Milliler için son derece kritik olan karşılaşma 13 Kasım Cumartesi günü Başakşehir Fatih Yerim Stadyum’unda gerçekleşecek.

Türkiye Dünya Kupası'na Nasıl Gider? A Milli Takım Gruptan Nasıl Çıkar?

Letonya'yı deplasmanda 2-1 yenen Milliler, kasım ayında da Cebelitarık ve Karadağ ile karşılaşacak. 2 maçtan alınacak 6 puan, ilk etapta çok kritik olacak ve elemeler 21 puanla tamamlanmış olacak.

Hollanda da kalan 2 maçın birinden galip ayrılması durumunda grubu Türkiye'nin üstünde tamamlamayı garantileyecek. Norveç ise Letonya'yı yendiği taktirde son hafta Hollanda deplasmanına 20 puanla gidecek. Kazanırlarsa A Milli Takım veda edecek. Diğer türlü Play-Off yolu açılacak. Puan eşitliğinde ise iş averaja kalacak. Milliler'in Katar yolu kendi performansından çok rakiplerinin alacağı sonuçlara göre şekillenecek.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı