TFF’den G.Saray’a Bruma Müjdesi

Se­zo­nu ka­pat­ma­sı­na rağ­men kon­ten­jan­da yer aç­mak için Ga­zi­an­teps­por’a ki­ra­la­nması planlanan Bru­ma’ya vi­ze çık­tı. TFF Ba­sın Söz­cü­sü Me­te Dü­ren, ken­di­le­ri­ne bu yön­de başvuru gel­me­di­ği­ni an­cak ol­ma­sı du­ru­mun­da bu­nu ka­bul ede­cek­le­ri­ni söy­le­di.

Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu Ba­sın Söz­cü­sü Me­te Dü­ren’den Bru­ma açık­la­ma­sı… Bugün’e ko­nu­şan Dü­ren ‘Bi­ze şu ana ka­dar mü­ra­ca­at et­me­di­ler. Eder­ler­se ka­bul ede­riz. Eğer 2 ku­lüp bu ko­nu­da an­la­şı­yor­sa bi­zim ka­bul et­mek­ten baş­ka bir se­çe­ne­ği­miz ola­maz. Hu­kuk­sal açı­dan doğ­ru bir iş­lem olur. Ama etik açı­dan doğ­ru mu­dur? Bu tar­tı­şı­lır’’ de­di.

Ga­la­ta­sa­ray’ın söz­leş­me­yi as­kı­ya al­mak gi­bi bir ta­le­bi­nin de ol­ma­dı­ğı­nı be­lir­ten Me­te Dü­ren, ‘’Böy­le bir mü­ra­ca­at ol­ma­dı. Za­ten böy­le bir iş­lem söz ko­nu­su ola­maz. Ga­la­ta­sa­ray is­ti­yorsa, Bru­ma’yı elin­den ka­çır­ma ris­ki­ni göz önü­ne ala­rak, söz­leş­me­si­ni fes­he­der; ama özel bir pro­to­kol ko­yup, hak­la­rı­nın sak­lı ol­du­ğu­nu res­mi­yet al­tı­na alır ve bu­nu ka­sa­sı­na ko­yar­sa bir so­run çık­maz’’ di­ye ko­nuş­tu.

Ba­sın söz­cü­sü Dü­ren, Ünal Ay­sal ile Yıl­dı­rım De­mi­rö­ren ara­sın­da­ki gö­rüş­mey­le il­gi­li ola­rak ise “Ge­nel bir gö­rüş­mey­di. Ben gö­rüş­me­de yer al­ma­dım; ama çok özel ko­nu­la­rın gö­rü­şül­dü­ğü­nü san­mı­yo­rum. Bu­ gö­rüş­me­yi fark­lı şe­kil­de yo­rum­la­ma­ya ge­rek yok” de­di.

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!