TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Sözünü Hatırlattı: Amedspor Maçına Gideceğim

TFF Seçimli Genel Kurulu'nda Mehmet Büyükekşi'yi geride bırakarak başkanlığı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı programda kongre günü verdiği sözlere değindi. Amedspor'la ilgili sözlerini 'kardeşliği başlatacağız' diye açıklayan Hacıosmanoğlu 'onlara sözüm var' dedi.

Türkiye'de futbolun tüm paydaşlarının eleştiri oklarına hedef olan Mehmet Büyükekşi ve yönetimine karşı aldığı destek ve tepki oylarıyla başkan seçilen Hacıosmanoğlu, ilk ayında olumlu bir grafik çiziyor. Süper Kupa mücadelesinde de iki takım taraftarı tarafından pozitif mesajlarla karşılanan Hacıosmanoğlu, her zaman "adalet" ve "adil oyun" vurgusu yapıyor.

Kongrede de sık sık adalet vurgusu yapan Başkan Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor ile Diyarbakırspor maç yaparsa takdir hakkı az da olsa güçsüz olan takımdan Diyarbakırspor'dan yana kullanılmalı" diyerek ilginç ve destek bulan bir çıkış da yapmıştı.

Hacıosmanoğlu'nun kongre sürecine giderken en çok konuşulan ve destek bulan açıklaması ise şüphesiz Amedspor'la ilgili yapmış olduğu konuşmaydı. Hacıosmanoğlu, "Amedsporla görüştük; Türkiye takımıyız, bu vatan bizim, spor barış kardeşliktir diyorlar. Biz bu eli niye boş bırakalım, biz de destek oluruz dedik. Hatta seçilirsem ilk onların maçın gideceğim dedim." şeklinde konuşmuştu.

Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlayan İbrahim Hacıosmanoğlu tekrar bu sözünü hatırlattı ve "Bu hafta Karagümrük ile oynuyorlar, deplasmanda olacaklar. İkinci hafta maçları içeride, Amedspor'a söz vermiştim. Maçlarını izlemek için Diyarbakır'a gideceğim." dedi.

İlginizi Çekebilir

Bu Defa Tom Hardy Paylaştı: Olimpiyatlar Bitiyor Ama Yusuf Dikeç Hayranlığı Bitmiyor
Yusuf Dikeç, İrfan Can Kahveci'nin Çaktığı Selamı Yanıtsız Bırakmadı
Serdar Ali Çelikler, Mourinho Futbolunu Nuri Bilge Ceylan Filmlerine Benzetti

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
07.08.2024

Teröristle diyarbakıra amed diyenle ne dostluğu kardeşliği iyice manyaklastı herkes

07.08.2024

demek ki söz vermesen gitmeyecektin.o zaman Fenerbahçe için dediğin sozlerdi unutma.hadi bakalım yiyiyorsa yaparsın.💙💛💙💛💙💪

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ