TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Montella ile Yolları Ayırıyor: Milli Takım İçin Şenol Güneş İddiası

Türkiye Futbol Federasyonu yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun projeleri arasında yabancı sınırını kaldırmak ve milli takımda teknik ekip değişikliği yapmak var. Mynet’te yer alan habere göre; İbrahim Hacıosmanoğlu, milli takım teknik direktörü Vincento Montella ile yollara ayırmayı planlıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yeni teknik direktör adayı ise Şenol Güneş

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan peş peşe hamleler geliyor. Öncelikle yabancı sınırını genişletmeyi planlayan Hacıosmanoğlu, sonrasında Montella ile yollarını ayıracak.

Mynet’te yer alan habere göre; Milli takımda Türk hoca olması gerektiğini savunan İbrahim Hacıosmanoğlu, Montella'ya teşekkür edip yolları ayıracak.

Montella ile yolları ayırdıktan sonra Şenol Güneş'e teklif götürecek İbrahim Hacıosmanoğlu, tecrübeli teknik adamla prensip anlaşmasına bile vardı.

Popüler İçerikler

İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Farah Zeynep Abdullah'ın Halkın Neden Ünlülerden Medet Umduğuna Dair Acı Konuşması MAM'da Alkış Topladı!
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
YORUMLAR
19.07.2024

Şenol Güneşten başka hocamu YOK! Milli takım başına Sergen hocayı koyun nasıl kalkınıyor Milli Takım görün.Fatih hoca,Şenol hoca günümüz futboluna yabancılaşmış eski hocalar... Sergen hoca daha iyi anlayacaktır milli takımı.

19.07.2024

Türk TD yok / başarısız diye yabancı getirip senesi dolanı geri gönderip yine başarısız türk td alma döngüsü ne zaman bozulacak acaba.

19.07.2024

Kafa aynı hiç değişmiyor hep eskiye özlem hiç ileri bakalım diyen yok

TÜM YORUMLARI OKU (11)