TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Kaçak Yayın İçin "Sıfırlayamasak da..." Dedi

Dönem dönem gündeme gelen ve suç teşkil ettiği için 'sıfıra indirme' vaatleri yapılan 'kaçak yayınlar' için Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi yine söylentiler artmıştı. Derbi izleyenlerin tespit edileceği ve haklarında işlem yapılacağı söylenmişti. Ancak bugün TFF başkanı Hacıosmanoğlu'ndan farklı bir çıkış geldi.

Türk futbolunda kulüplerin ve yayını kuruluşların en çok itiraz ettiği nokta korsan yayıncılık. Gelirleri düşüren ve yayıncı kuruluşun pazarlıkta elini güçlendiren bu durum için kulüpler arayış içinde.

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da kendinden önceki başkanlar gibi kaçak yayını bitirme vaadiyle geldi ve son derbide bu işin tespitinin yapılacağını iddia etti.

Ancak gelinen noktada kaçak yayında gerileme ya da vazgeçme gibi bir durumun olmadığı görüldü. Hacıosmanoğlu da bugün katıldığı bir etkinlikte durumun zorluğunu kabul etti.

Hacıosmanoğlu, "Ciddi çalışmalarımız var. Belki bunu sıfıra indiremeyeceğiz ama o seviyeye getirmeye çalışacağız" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Hedefimiz tamamen kaçak yayını engellemek. Bu konuyla ilgili ciddi çalışmalarımız var. Kaçak yayını ortadan kaldırmak tek hedefimiz." açıklaması yaptı.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray'ın Hollandalı Efsanesi Sneijder, Ajax-Beşiktaş Maçını Yorumladı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan Basına Eleştiri Geldi
Beşiktaş'ın Basketboldaki İsrailli Rakibi Türkiye'ye Gelmiyor

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
27.09.2024

Toplayın tüm maçları tek bir kanala. Sabit bir fiyat belirleyin, alalım biz de. 3 kuruş fazla kazanacaksınız diye insanları kaçağa yönlendiriyorsunuz.

27.09.2024

Kaçak yayın diye bir ifade olamaz. Kanunun ruhuna aykırı. Futbol izlenir, futbol izlemeye kimse suç ifadesi kullanamaz. :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ