Tezgahın Üzerine Aldığı Ahtapotu Canlı Canlı Parçalara Ayıran Japon Şefin Viral Olan Görüntüleri

Japonya’da yaşayan Takoyaki isimli bir şef canlı bir ahtapotu tezgahın üzerine aldı, büyük bir bıçak yardımıyla ahtapotu parçalara ayırmaya başladı. Bu sırada hala hareket eden ahtapot dikkatleri çekti. Sosyal medyada tepki toplayan görüntülere gelin birlikte bakalım...

Kısa sürede milyonlarca tıklama alan görüntülerde Japon şef Takoyaki, canlı bir ahtapotu bıçağı yardımıyla parçalara ayırdı.

Sosyal medya kullanıcılardan büyük tepki alan görüntülerde Japon şef, yemek yapmak için tezgahının üzerine aldığı canlı ahtapotu büyük bir bıçak yardımıyla parçalara ayırdı. Bu sırada ahtapotun hala hareket etmesi izleyenlerin dikkatini çekti. Görüntüler sosyal medyada viral oldu.

İşte o görüntüler: 👇

Bu iğrenç, neden bu şekilde öldürüyorlar ki...

Korkunç, barbarca ve gereksiz

Ahtapotların beyinleri insanlarınki kadar hassas... bu acımasızca

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 👇

İçki Masasından Fotoğraf Paylaşınca Şefliği Elinden Alındı
Fiyatları Nasıl? Şef Pınar Taşdemir ve Michelin Yıldızı Alan Araka Restoranını Birlikte İnceliyoruz
Mehmet Şef Hikayelerini de Anlattı: MasterChef'teki İlginç Yemek İsimleri Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
27.01.2023

Uzakdoğu kültürü berbat. Canlı canlı hayvanları yiyorlar, pişiriyorlar. Geçen gün takip ettiğim bir Koreli Instasında video paylaşmış. Lokantada önüne karides benzeri canlılarla birlikte küçük ocak ve içi kaynar su dolu tancere geldi. Canlı canlı pişirip yiyorlar içim acıdı, can havliyle karides benzeri hayvan tencereden fırlayıp kaçmaya çalıştı ama adam geri atıp kapağı kapattı. Hani diyorsun ki mutfakta belki birkaç şef canlı canlı pişiriyor kesiyor, müşterilerin haberi yok ama öyle değil. Müşteriler resmen kendileri pişiriyor, hiçbiri böyle şeyleri yadırgamıyor

öncelikle Karideslerin, tıpkı istakozlar gibi beyinler çok ufaktır ve komplike bir beyin yapıları yoktur. sinir sistemleri fazla gelişmemiştir o yüzden acıyı algılama kapasiteleri yoktur. Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu sebepten karidesler sıcak suda haşlanırken acı hissetmezler.

Yahu Türkiye'deki su aşırı duyardan gına geldi artık. Kurban keserken milyonlarca gırtlak kesilmiyor mu, acı hissetmiyor mu zannediyorsunuz? Videoda aşçı profesyonelce hızlıca kafasını kesmiş. Hem mesela ıstakoz da sinir sistemi yoktur, aynısı ahtapot içinde geçerli mi?

27.01.2023

yine de yaptığı hoş değil

27.01.2023

Canlı canlı yediklerini de ben söyleyeyim size

TÜM YORUMLARI OKU (20)