Teyit: Narin Güran'ın Köyündeki İmamın Telefonunda Grup Seks Videoları Bulunduğu İddiası Gerçek mi?

Narin Güran cinayetini yakından takip eden ünlü gazeteci Emrullah Erdinç, Tavşantepe köyü imamı R.K.'nın telefonundan grup seks görüntüleri çıktığına dair sosyal medyada yayılan iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu yazdı. Diyanet'in imam için köye müfettiş yolladığı da gelen haberler arasında. 

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü gittiği Kur'an kursu çıkışında kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi köye 3 km uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde 19 gün sonra bir çuval içinde gömülü olarak bulunmuştu.

Anne ve ağabey dahil 11 kişinin tutuklandığı olayla ilgili ifadeler hala çelişkili geliyor ve cinayetin nasıl işlendiğine dair bilgiler kesinlenmiş değil.

Narin'in cansız bedenini çuvala koyduktan sonra Eğertutmaz Deresi'ne götürüp gömdüğünü anlatan Nevzat Bahtiyar (solda), amca Salim Güran'la (sağda) para karşılığı anlaştığını itiraf etmişti. Soruşturmada ulaşılan en net itiraf hala bu. 

Cinayet soruşturmasında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan isimlerden biri de Narin'in köyü Tavşantepe'nin imamı R. K.'ydı. Sosyal medyada öne çıkmaya başlayan haberlerden biri ise imamın telefonunda bazı grup seks görüntülerinin bulunduğu iddiasıydı. Söz konusu haberlerde imamın eşi ile bazı grup seks partilerine katıldığı iddiası yer alıyordu.

Narin Güran cinayetini yakından takip eden ünlü gazeteci Emrullah Erdinç, söz konusu iddialarla ilgili bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Erdinç, imamla ilgili çıkan iddiaların yalan olduğunu belirtti.

Emrullah Erdinç paylaşımında, soruşturmının polis değil jandarma tarafından yapıldığını ve imamın telefonundan da cinsel içerikli herhangi bir görüntü çıkmadığını yadı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Öte yandan Diyanet'in imam R.K. için köye 2 müfettiş yolladığı öğrenildi. Medyascope'un haberine göre, müfettişlerin, imamın Tavşantepe’deki yaz Kur’an kursunun süresinin bitmesine rağmen neden açık tuttuğu ve sorgu sırasında telefonundan çıktığı iddia edilen pornografik görüntülerle ilgili araştırma yapacağı belirtildi.

Kaynak

2023'ün En Trajik Olaylarından Biriydi: Titanik'e İnerken Patlayan Titan Denizaltısının Görüntüleri Çıktı
Narin Güran'ın Cansız Bedeninin Dereden Çıkarıldığı Anlar Ortaya Çıktı!
Narin'in Annesi Yüksel Güran'ın Haftalar Sonra Ortaya Çıkan Videosundaki Sözleri Kafa Karıştırdı!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
17.09.2024

Offf! Lağım gibi hayatlar.

17.09.2024

Lağım bunların yanında içme suyu kalıyor.

17.09.2024

Teyidi olmayan haberleri yaymak suç. ne hikmetse bu haber sadece halk tv de var. bu olaydan kendisine siyasal rant devşirmeye çalışanların olayı işleyenlerden ne farkı var?

18.09.2024

Olayın en başında köye ilk Ferit Demir gitmiş. Ben 22 Ağustos'ta zaplarken Kayıp çocuk başlığını gördüm, izledim. Demir o gün ne olduysa bu kıza bu arada oldu, bu işin içinden aile çıkabilir dedi adamı diğer kanallar linçledi, zaman sonra aile gözaltına alındı. Geçenlerde yine Ferit, Salim'in mesajları çıktı, yaşıyor mu hâlâ ölmedi mi gibi şeyler var dedi, bazı kanallar yalan haber inanmayın, biz teyit ettirdik yok dedi nitekim öyle mesajlar çıktı varmış. Eğer bu adam imam hakkında var birşey diyorsa vardır bro birşey ama Ferit Demir diyorsa, diğer halk tv sunucuları değil. Adam o bölgenin muhabiri, çokça kaynağa sahip ve yalan haber yapmıyor. Olayın başından beri bir Ferit Demir bir Ahaber'in muhabiri Mehmet Geçgel çok emek harcadı, her ikiside şu ana kadar yalan bilgi hiç vermedi

17.09.2024

Click bayt saçma sapan o nedio magazin haberi

TÜM YORUMLARI OKU (19)