Testere Filminin Yönetmeninden Yepyeni Bir Korku Dizisi Geliyor!

'Testere' serisinin yönetmeni ve yapımcısı James Wan'dan yepyeni bir korku dizisi geliyor. Ekim tarihinde gösterime girecek dizinin ayrıntılarını bu içerikten öğrenebilirsiniz.

'Testere' (Saw) serisiyle korku sinemasında çığır açan Avustralyalı yönetmen ve yapımcı James Wan'ın elinden benzersiz bir korku dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

'Teacup' adlı bilim kurgu ve korku türündeki bu dizi, Georgia kırsalında bir çiftlikte mahsur kalan bir grup komşunun, farklılıklarını bir kenara bırakarak gizemli ve ölümcül bir tehdit karşısında birleşmesini konu alıyor.

Dizinin başrollerinde Scott Speedman, Kathy Baker ve Boris McGiver gibi oyuncular yer alıyor. Ayrıca Dexter ve Damızlık Kızın Öyküsü'nde (The Handmaid's Tale) dizilerinde başrol oynayan Yvonne Strahovski de bu dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Hollywood Reporter'ın haberine göre korku dizisi 'Teacup'ın prömiyer tarihi San Diego Comic-Con'da açıklandı. Diziden ilk klip katılımcılara izletildi.

Her ne kadar kırpılsa da kanlı sahneler karşısında izleyenlerin midesi bulandı. Hatta panele katılan dizinin oyuncusu Yvonne Strahovski de dizideki bazı sahnelerin kendisini aşırı zorladığını itiraf etti.

'Teacup' ilk iki bölümüyle 10 Ekim'de gösterime girecek. James Wan'ın elinden yine gerilimi bol, korku sahneleri mide bulandırıcı ve şok edici bir dizi geliyor sanki. Siz dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Buyrun yorumlara...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Bob Dylan Rolünde! Dune Yıldızı Timothée Chalamet'nin Filminden Fragman Geldi
'Nightbitch' Filminde Köpeğe Dönüşen Ünlü Oyuncu İşin Korkunç Tarafını Anlattı
Emma Stone'un 'Kinds of Kindness' Filmindeki O Meşhur Dansı Nasıl Ortaya Çıktı?

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
YORUMLAR
26.07.2024

Bu adamın elinden çıkıyorsa izlenir bu dizi azcık vahset seyredelim

26.07.2024

He şöyle ya,hep pembemsi pembemsi diziler filmler.Bu arada korku veya bilim kurgu dizi-film önerisi olanı alırım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ