Tesla, Yeni Sürüş Yazılımı ile Otomobil Kontrolünü Tamamen Yapay Zekaya Bırakmaya Hazırlanıyor

Tesla, otonom sürüş teknolojisini bir adım öteye taşıyarak FSD v12 adını verdiği yeni yazılımıyla yapay zekanın tamamen kontrolü ele almasına hazırlanıyor. Bu devrimsel adım, gelecekteki tüm alışkanlıklarımızı değiştireceğe benziyor.

Tesla'nın bugüne dek biriktirdiği 10 milyonun üzerindeki gerçek sürüş videosunun yapay zeka tarafından analiz edilmesiyle ortaya çıkan yeni yazılımla kontrolü tamamen otopilota bırakılıyor.

Otopilot yazılımının bu şekilde tamamen yapay zekaya bırakılması, otonom sürüş teknolojisinde yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

Bu yenilikçi güncelleme ile Tesla, sürüş güvenliği ve konforunu daha da ileriye taşımayı planlıyor. Yazılımın henüz tamamen sürücüsüz çalışmaya elverişli olmadığını da belirtelim.

Tesla FSD (Full-Self Driving) 👇

Tesla Otomobil Sektöründe Devrim Yapmaya Hazırlanıyor: Yeni Üretim Teknolojisi Araç Fiyatlarını Düşürecek!
Düşecek mi, Düşmeyecek mi? Araba Fiyatları Neden Yükseldi Neden Düşmüyor?

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
17.09.2023

Harikaa👌 tam da ihtiyacım olan şey 777🙏 :)

18.09.2023

bana bak beyinsiz ben senden rahatsız oluyorum daha önceki hesabını engelledim silip yeni hesap açmışsın bunu da engelliyorum yorumlarımın altına damlama midemi bulandırıyorsun. Onedio da artık bu beyinsizlere müdahale etse iyi olur şikayet et butonu süs için mi orada!

17.09.2023

babama güvenmiyorum yapay zekaya nasıl güvenicem

18.09.2023

Bu tür şeyler için çok çok uzun zamandır çalışıyordu zaten hatta bazı sorunlar da yaşanıyordu ve bu hatalardan dersler alınıp hatalar düzeltilmiş. Bu görüntü beni şaşırtmadı çünkü dediğim gibi üzerinde çalışılan bir olay ve hatalar düzeltilip daha iyi hale getiriliyor eminim ki çok daha iyi hale gelecektir.

TÜM YORUMLARI OKU (12)