Tesla'nın Yeni Rakipleri Yolda: Volkswagen'in Elektrikli Araçlarının Türkiye'ye Geliş Tarihi Belli Oldu!

Son yıllarda birçok otomobil üreticisi gibi elektrikli araç endüstrisine yoğunlaşan Volkswagen, geçtiğimiz aylarda yeni nesil otomobillerini diğer ülkelerde piyasaya sürmeye başladı. Hal böyleyken, ülkemizde sevilen markanın yeni elektrikli araçlarını ne zaman Türkiye'ye ayak basacağı sorusu da herkes için merak konusu oldu. Bugün ise bu soruya en net cevap Gazeteci Emre Özpeynirci'den geldi. Özpeyirci, Alman devinin çiçeği burnundaki araçlarının Türkiye'ye geliş tarihlerini açıkladı. İşte detaylar...

Alman otomotiv devi Volkswagen'in yeni elektrikli araçları dünya seferine başladı. Avrupa, Asya ve tabii ki Türkiye yeni otomobillerin ayak basacağı başlıca pazarlar arasında yer alıyor.

Hal böyleyken, ünlü markayı yakından takip eden herkesin aklına takılan ilk sorulardan biri yeni araçların ülkemize ne zaman ayak basacağı oldu.

Bu soruya verilen en net cevap bugün itibariyle Emre Özpeynirci'den geldi. Otomobil dünyasına yakınlığı ile bilinen gazeteci, Türkiye'ye gelecek dört Volkswagen aracı hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Özpeynirci'ye göre, Volkswagen imzalı ID.3, ID.4, ID.5 ve yeni üretilen ID.7 araçları gelecek sene Türkiye'de satışa sunulmaya başlayacak.

Efsanevi Passat modeline olan benzerliği ile dikkat çeken yeni Volkswagen ID.7, Haziran 2024 tarihinde ülkemizde görücüye çıkacak. Üst düzey otomobilin 2 milyon 950 bin TL civarında bir fiyat ile piyasaya giriş yapması bekleniyor.

Volkswagen ID.7 hakkında bilmeniz gereken her şey burada:

Geliyor Gelmekte Olan: Passat'ın Yeni Yüzde 100 Elektrikli Kardeşi Volkswagen ID.7'nin Üretimine Başlandı!

Öte yandan, halihazırda üretilen ID.3, ID.4 ve ID.5 modelleri, Nisan 2024'te Türkiye yollarına inecek. ID.7'ye kıyasla daha uygun olacağı söylenen araçlar için net bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Gazeteci Özpeynirci'nin konu hakkında yaptığı paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Volkswagen yeni ID serisi ile ülkemizdeki Tesla, MG ve Togg gibi üreticilere rakip olabilecek mi? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir:

1 Milyon TL'nin Altında Kalan Fiyatlarıyla Dikkat Çeken Sıfır Otomobiller
Sportif Görümü ile Herkesi Büyüleyen Sedan: Yenilenen 2024 Hyundai Elantra Türkiye'de Satışa Sunuldu!
2015 Yılındaki Lüks Araç Fiyatları 2023 Yılında Bile Ulaşması Zor Durumda
Mercedes'in Görenleri Hayran Bırakan Yeni Canavarı: 2024 AMG GT Tanıtıldı!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
29.08.2023

araç dünya satış fiyatı 30 bin dolar, Türkiye satış fiyatı 70 bin dolar olmazsa bir şey bilmiyorum

hybrid plug in suv mini karavan istiyorum

2 yıl sonra çıkacak batarya teknolojisi bu araçların hepsini çöp edecek. haberi vardı işte dün fluence lar çürüyor alan çıkmıyor. 2 yıl sonra 1500km menzil derlerse bu araçları alanlar son sahipleri olacak ve zamanla çürüyüp gidecek. şu an elektrik araçlar için doğru zaman değil, biz de norveç değiliz al bin at olmuyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ