Onedio Logo

Teşkilat’ın Altay’ı Tolga Sarıtaş ve Eşi Zeynep Mayruk’un Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Kapak Görseli

Magazin Burada muhabirleri tarafından bir etkinlikte görüntülenen Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk, heyecanla bekledikleri bebeklerinin cinsiyetini ilk kez açıkladı!

Peki Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un bebeğinin cinsiyeti ne? Bir oğulları mı olacak kızları mı? Buyurun, detaylara beraber bakalım!

Güneşin Kızları dizisiyle hayatımıza giren, o günden beri de hem temiz yüzü hem de yakışıklılığıyla sık sık dikkat çeken Tolga Sarıtaş, 2024 Haziran'da Zeynep Mayruk'la evlenmişti.

Güneşin Kızları dizisiyle hayatımıza giren, o günden beri de hem temiz yüzü hem de yakışıklılığıyla sık sık dikkat çeken Tolga Sarıtaş, 2024 Haziran'da Zeynep Mayruk'la evlenmişti. Görseli

Moda dünyasının önemli ismi Zeynep Mayruk'la yıllardır yaşadığı aşkla hayran bırakan Tolga Sarıtaş, evlendikten sonra süreçten pek memnun kalmış, 'Evlilikte bereket varmış' açıklamasıyla gündeme oturmuştu. 

Son birkaç haftada gözleri üzerine çekmesinin sebebi ise ne oyunculuğu ne de özel hayatı oldu.

TRT'nin sevilen dizisi Teşkilat'ta Altay karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş'ın partneri Aybüke Pusat'tı.

TRT'nin sevilen dizisi Teşkilat'ta Altay karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş'ın partneri Aybüke Pusat'tı. Görseli

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından boykot çağrısında bulunan Özgür Özel'e katılan Aybüke Pusat, 'tüketimi durdurma' paylaşımı yaptığı için TRT ve Teşkilat dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

Birçok ünlünün tepki gösterdiği ve arkadaşının yanında durduğu süreçte, Aybüke Pusat'ın partneri Tolga Sarıtaş'ın gıkını bile çıkarmaması göze fena batmıştı.

Fakat Sarıtaş'ın gündemi radikal bir şekilde değişti. Tolga Sarıtaş, Zeynep Mayruk'la bir bebek beklediklerini açıkladı. Kaçıranlar için detaylardan bu içeriğimizde bahsetmiştik:

Teşkilat'ın Altay'ı Tolga Sarıtaş Baba Oluyor: Zeynep Mayruk’la Dünyaevine Giren Oyuncudan Bebek Müjdesi!

Tolga Sarıtaş ve eşi Zeynep Mayruk, birkaç saat önce Magazin Burada muhabirleri tarafından bir davette görüntülendi. 32 diş gülen çift, bebeğin cinsiyetini de ilk kez açıkladı!

'Heyecanlıyız' diyen Tolga Sarıtaş, 'Yani ilk başta tabii şok olduk ikimizde. Sonra ne yapacağımızı bilemedik, çok yoğun duygular yaşadık. Sonra güzel bir heyecan... Şimdi de artık 5. aydayız. Hafif hafif bir sabırsızlık da başlıyor. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz' açıklamasında bulundu. 

Cinsiyeti ise eşi Zeynep Mayruk'un söylemesini rica etti ve bir erkek bebek beklediklerini duyurdular! Aynı zamanda isim de düşündüklerini fakat paylaşmak için henüz erken olduğunu belirten çift, Zeynep Mayruk'un herhangi bir şey aşermediğini de ekledi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ağzını Bıçak Açmayan Pelin Akil, Anıl Altan'la Reklam Anlaşması Yüzünden Boşanamadığı İddiasına Cevap Verdi!
Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Pis Yedili'nin Alis'i Ecem Karavus, Hasan Can Kaya'nın Başını Fena Döndürdü!
Yoksa Eli mi Çarptı? Reynmen'in Eşi Emire Cansu'dan Hadise'ye "Ahlaksız" Diyen Kaynanasına Büyük Taş!

Popüler İçerikler

Tartışmalara Neden Olan Radar Cezaları Hakkında Flaş İddia: Trafik Cezaları İptal Edilebilir!
Tartışmalara Neden Olan Radar Cezaları Hakkında Flaş İddia: Trafik Cezaları İptal Edilebilir!
Hindistan’da Yolcu Uçağı Düştü: Uçakta 240'tan Fazla Kişi Olduğu Belirtildi
Hindistan’da Yolcu Uçağı Düştü: Uçakta 240'tan Fazla Kişi Olduğu Belirtildi
Trajikomik Görücü Usulü Evlilik Görüşmeleri Sosyal Medyanın Gündeminde
Trajikomik Görücü Usulü Evlilik Görüşmeleri Sosyal Medyanın Gündeminde
YORUMLAR
05.05.2025

Tebrikler. Bütün bebekler sağlıklı doğsun.

06.05.2025

Niye şaşırmışlar bebeğe anlamadım,leylek getirmedi ya😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ