Teşkilat 71. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Teşkilat Son Bölüm Tek Parça Full İzle

TRT 1'de yayınlanan ve reytingleri alt üst eden aksiyon dizisi Teşkilat, dün akşam 71. bölümüyle ekrandaki yerini aldı. Başrollerini Deniz Baysal Yurtçu ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı Alim Yapım imzalı Teşkilat'ın bu sezonki senaryosu herkesi şaşkına çeviriyor. Teşkilat yeni bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Teşkilat son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Teşkilat son bölümde; Ömer ve Zehra'nın bu hale gelmesine sebep olan düşmanları tam olarak karşılarındadır.

Zehra şimdiye kadar aradığı tüm gerçeklerin ve cevapların Siyah İnci'de saklı olduğunu öğrenir. Ömer'in sakladıkları ise gün yüzüne çıkmak üzeredir.

Sacide, yasını sürdürmeye devam ederken Efkar ve Korkut'un istihbarat altındaki ilk işleri, ikiliyi büyük bir kesişime doğru adım adım ilerletmektedir.

Hartley ise planlarını hızlandırmak istemektedir. Bu yüzden büyük kozunu oyuna sokar. Ekip ise tehdidin kaynağını öğrenmeleri ile birlikte imkansız bir görevi gerçekleştirmek için sahaya atılır.

Zehra merak ettiği tüm gerçeklerle bir bir yüzleşir. Ömer'in sakladığı sır ise açığa çıkmıştır.

Teşkilat Bir Önceki Bölümde Neler Oldu?

Efkar’ın hayatta olduğunu gören Korkut büyük bir şok yaşar. Hasan Atmaca’nın yaşadığından habersiz olan Sacide’nin yası ise içini parçalar. Halit Başkan, Efkar ve Korkut’a teklifte bulunarak bir karar vermelerini ister. Bu zorlu karar, Efkar’ı tekrardan ailesinden ayırmanın eşiğine getirecektir. Siyah İnci’nin işleri ele alması ile Ömer ve Zehra cephesinde geçmişin izleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkar. Zehra, Ömer’le geçmişte yaşadığı anıları eşelerken Ömer’in kendini geri çekmesi durumu iyice zora sokar. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmasıyla hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Burada bahsettik:

Teşkilat 70. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Teşkilat Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Teşkilat 71. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

TEŞKİLAT SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLEME EKRAN

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Teşkilat 69. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Teşkilat Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı