Teşkilat 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

TRT 1’in en sevilen dizilerinden olan Teşkilat, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat, 27. bölüm yine dolu olacak. Teşkilat diziden, istihbarat teşkilatının, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi olağanüstü yetenekli ve korkusuz üyelerinden oluşan çok özel bir ekibinin hikayesini anlatılıyor. İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı ve Teşkilat son bölüm tüm yaşananlar…

TIMS&B Productions tarafından hayata geçirilen ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yaptığı Teşkilat, reytinglerde de her bölümü ile zirveye oynuyor. Dizinin sıkı takipçileri, Teşkilat yeni bölüm fragmanını merak ediyordu. TRT, Teşkilat yeni bölüm fragmanını duyurdu.

Teşkilat 27. Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Teşkilat Son Bölüm Yaşananlar

Libya’da sağlanan büyük başarının ardından Ankara’ya dönen ekibi yeni bir sürpriz beklemektedir. Yıldırım’ın yeni hamlesi hem Nemesis’in ilk adımı hem de ekip için zorlu olayların başlangıcı olacaktır. Yıldırım’a karşı büyük bir adım atan ekip kendilerini tüm ülkeyi etkileyecek olaylar silsilesinin içinde bulur. Yıldırım büyük planı için ülkeyi kaosa sürükleyecek düğmeye basar.

Tüm bu sürecin içinde Serdar bir anda ortadan kaybolur. Serdar’ın geri dönebilmek için zorlu yolları aşması ve tüm ekibin de başarılı olmaktan başka çaresi yoktur.

Teşkilat 26. Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!