Teşkilat 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Teşkilat dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları 20:00'de ekranlara gelen TRT1'in en çok izlenen dizilerinden Teşkilat, her hafta yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor Teşkilat son bölümde, Dilek ve Taner’i balayına göndermek isteyen Halime kolları sıvarken, diğer tarafta Kenan’a ulaşamayan Elif, endişeyle onu aramaya başlar. Dizinin geçmiş bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Teşkilat 24. bölüm tek parça full izleme ekranı da internet sitesinde. Dizinin pazar günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Teşkilat 25. bölüm fragmanı...

TRT 1 ekranlarının fenomen reyting rekortmeni Teşkilat dizisinin 25. yeni bölümü 5 Aralık Pazar akşamı saat 20.00 itibarıyla sizlerle olacak Teşkilat dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Teşkilat 25. bölüm fragmanı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Teşkilat Son Bölüm Özeti

“Masal gibi bir düğünün ardından Dilek ve Taner’i balayına göndermek isteyen Halime kolları sıvar… Halime’nin çabaları sonucunda Dilek ve Taner’i nasıl bir balayı beklemektir?

Diğer yandan Kenan’a ulaşamayan Elif, endişeyle onu aramaya başlar. Elif’in çabalarının sonuçsuz kalmasıyla Ciritçi  Abdullah ve ailenin kalanı da arama çalışmalarına dahil olur. Kenan’ın ortadan kaybolmasının ardından aileyi bekleyen sürpriz ne olacaktır? 

Asya’nın kaçtığını fark eden Mezarcı İlyas ve oğulları, soluğu Ramazan’ın evinde alır. Yaşanan bu olaylar  sonucunda Ramazan ve Asya nasıl bir maceraya sürüklenecektir?”

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi