Teşkilat 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Yaptıklarının Bedelini Çok Ağır Ödeteceğim Onlara..."

Teşkilat dizisi 22. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizilerinden Teşkilat, TRT1'in en beğenilen yapımları arasında yer alıyor.  Konusu ile beğeni toplayan dizinin yeni sezonu seyircisi tarafından merakla bekleniyordu. Dizi ayrıca yeni oyuncu transferleri ile de çok konuşulmuştu. İşte Teşkilat 22. Bölüm fragmanı...

Tims&B imzalı Teşkilat dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu ediniyor. İlk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde ekranlara gelen dizi kısa sürede büyük beğeni topladı. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin 22. bölüm fragmanı ise dikkat çekti. İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı...

Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Teşkilat Son Bölüm Özeti

Serdar ve Zehra’nın ele geçirdiği Ariel, gemiden çalınan gizli verilerin yerini söylemesi karşılığında canının bağışlanması için yalvarır. Hakkı ve Hulki, yanlarındaki Yusuf’la birlikte alarm durumuna geçmiş hapishaneden çıkış yolu aramaktadırlar. Hapishaneden kaçmayı başarırlar ancak İsrail’in en çok aranan isimleri haline gelirler. Krizlerle dolu büyük bir kaçış operasyonu onları beklemektedir.

Çetin ve Pınar’ın yıllar sonra gerçekleşen karşılaşmalarının ardından Pınar’ın kafası oldukça karışır. Pınar yaşadığı gelgitlere rağmen her ne pahasına olursa olsun Yağmur’u korumak zorundadır.

Serdar ve Zehra, Ariel’in verileri sakladığı yere giderken peşlerine yabancı istihbarat takılır. İsrail’deki Türk büyükelçiliğine yanlarındaki Ariel’le birlikte girmek zorunda kalan Serdar ve Zehra, uluslararası çapta büyük bir diplomatik kriz riskinin ortasında kalırlar.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi