Teşkilat 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Teşkilat dizisi 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizilerinden Teşkilat, TRT1'in en beğenilen yapımları arasında yer alıyor.  Konusu ile beğeni toplayan dizinin yeni sezonu seyircisi tarafından merakla bekleniyordu. Dizi ayrıca yeni oyuncu transferleri ile de çok konuşulmuştu. İşte Teşkilat 21. Bölüm fragmanı...

Tims&B imzalı Teşkilat dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu ediniyor. İlk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde ekranlara gelen dizi kısa sürede büyük beğeni topladı. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin 21. bölüm fragmanı ise dikkat çekti. İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Teşkilat Son Bölüm Özeti

Ekip Suriye’deki başarılı operasyonun ardından gemi saldırısının arkasındaki tüm işbirlikçileri etkisiz hale getirmek için harekete geçer.

Saldırının asıl planlayıcısı Ariel’e ulaşmak diğerlerine göre çok daha zordur çünkü Ariel İsrail’e kaçıp ortadan kaybolmuştur. 

Ariel’in peşini bırakmayan ekip, hedefe ulaşmanın tek yolunun İsrail’de hapishanede bulunan Ariel’in eski şoförünü ele geçirmek olduğunu öğrenir. Hapishaneye sızan Hakkı ve Hulki’yi zorlu bir mücadele beklemektedir. Serdar ve Zehra ise İsrail’de peşlerine takılan yerel istihbaratı atlatmak için yaratıcılıklarını kullanmak zorundadır.

Ekip İsrail’deyken, Pınar, Halit Başkan’ın talimatıyla Yıldırım’a ulaşmak için yeni bir oyun kurar. Bu oyun Pınar’ın geçmişine açılan kapının anahtarı olacaktır.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi