Teşkilat 15.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Teşkilat Dizisinde Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor...

Teşkilat 15.Bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizilerinden Teşkilat, TRT1'in en beğenilen yapımları arasında yer alıyor.  Konusu ile beğeni toplayan dizinin yeni sezonu dizinin seyircisi tarafından merakla bekleniyordu. Dizi ayrıca yeni oyuncu transferleri ile de çok konuşulmuştu. İşte Teşkilat 15.Bölüm Fragmanı...

Teşkilat 7 Mart 2021'den beri izleyicilerle buluşuyor. TIMS&B Productions yapımı olan dizinin yeni sezona ait 15.Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi bu sezon yeni oyuncu transferleri ile de sık sık gündeme gelmişti. TRT1 ekranların sevilen dizisinde yeni sezonda neler olacağı da merak konusu..

Teşkilat Yeni Bölümü Ne Zaman?

Yeni sezonunda sevenleriyle TRT 1'de bu akşam saat 20.00'de buluşan Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda da birçok ünlü isim yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Alptuğ Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl, Uğur Ahmet Say, Mehmet Usta gibi isimler bulunuyor.

Teşkilat 15.Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Teşkilat 18.Bölüm Konusu

MİT binasına uçakla yapılması planlanan saldırıyı engelleyen Serdar, o günden beri ortadan kaybolmuştur. Aradan geçen süreçte her yerde Serdar’ı arayan ekip nihayet kayıp arkadaşlarının izine Polonya’da rastlayıp harekete geçer. Zor durumdaki Serdar’ın yardımına hiç beklenmedik biri yetişir ancak Serdar’ın herkesi derinden etkileyecek büyük bir sorunu vardır. Diğer yandan ekibin tanışması gereken yeni biri vardır: Halit Başkan

Şirket, Fadi’nin ölümünün ardından Türkiye’nin içinde bulunduğu 6. Bölge’ye yeni bir isim seçer. Bu kişi Halit Başkan'ın da yakından tanıdığı aralarında geçmiş bir husumet bulunan Yıldırım’dır. Yıldırım’ın ilk görevi son yıllarda sondaj faaliyetlerine büyük hız veren Türk devletine dünya kamuoyu önünde bir ders vermektir.

Teşkilat Dizisi Konusu

Teşkilat, istihbarat teşkilatının, gerçek hayatta olduğu gibi yetenekli ve korkusuz üyelerinden oluşan çok özel bir ekibinin hikayesini anlatıyor. MİT’in savaş teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler de ilk kez bu dizi ile ekrana taşınacak.

Popüler İçerikler

Kavak Yelleri Senaristinin Diziyi Neden Bıraktığı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
AK Partili Hamdi Çamlı'dan Ahmet Hakan'a Sert Sözler: "Elimizde Büyüyen Gevşek"