Terör Saldırısı Yüzünden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarının İptaline Şahan Gökbakar'dan Sert Tepki

Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından pek çok ünlü isim şehit düşen vatandaşları ve yaralıları büyük bir üzüntüyle anmıştı. Olayla ilgili dehşet veren detaylar ortaya çıkmaya devam ederken önümüzdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal edilmişti. Şahan Gökbakar kutlamaların iptal edilmesine ses çıkarttı.

TUSAŞ'a gerçekleştirilen terör saldırısının ardından 5 vatandaşımızın şehit edildiği ve 22 kişinin yaralandığı ortaya çıkmıştı.

Olayla ilgili son olarak ortaya çıkan detaylardan birisi de teröristlerden birinin kimliğiydi. Dehşet veren saldırı sonrası gelişmeler gelmeye devam ederken sosyal medya kullanıcılarından ve ünlü isimlerden tepkiler çığ gibi büyümüştü.

Yaşanan olayların ardından önümüzdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yönelik tüm kutlamalar iptal edildi.

Detaylardan burada bahsettik👇

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri İptal mi? 29 Ekim Konserleri Hangi İllerde Var?

29 Ekim kutlamalarının iptal edilmesine terör saldırısına ilk tepki gösteren isimlerden biri olan Şahan Gökbakar ses çıkarttı.

Gökbakar "Cumhuriyet Bayramını asıl bugünlerde daha yüksek sesle, gururla ve coşkuyla kutlamalıyız. Kutlamaları iptal etmek büyük bir hata olur!" ifadelerini kullandı.

twitter.com

İlginizi Çekebilir:

TUSAŞ'a Düzenlenen Terör Saldırısının Ardından Dilan Çıtak da Olayla İlgili Üzüntüsünü Dile Getirdi
Yaptığı Ödül Konuşmasında Terör Saldırısına Değinen Oktay Kaynarca'dan "Neşenizi Bozmayın" Çağrısı
Ankara'da Yaşanan Terör Saldırısına Keremcem'den "Neşeli Şarkı Yapmayı Özledik" Tepkisi

Popüler İçerikler

Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!
Osimhen'nin Röveşatası Kaç Metre? Galatasaray'ın Yıldız Golcüsünün Antalyaspor'a Attığı Gol Gündemde
Tesettüre Girip Adını Değiştirmişti: Popstar Alaturka'nın Efsanesi Özlem Güneş Tesettürden Çıktı!
YORUMLAR
24.10.2024

29 ekim, 23 nisan, 19 mayıs vb milli mücadelenin en onurlu şeklinin sergilenmesine yönelik kutlamaların iptali için sebep arıyorlar. Nasıl bir kuyruk acınız var bu Cumhuriyetten ve ülkenin kurucusundan. Her değere saygı bekleyip ülkenin milli ve onurlu değerlerine her türlüğü saygısızlığı yapa yapa bitiremediniz. Asıl bu gibi günlerde daha bir inançla kutlamak gerekiyor. Şahan'a da helal olsun valla.

24.10.2024

Kutlamalıyız çünkü bu ülkede hala şerefini paraya ve makama satmamış milyonlarca insan olduğunu bilmeye, hissetmeye hepimizin ihtiyacı var.

24.10.2024

Patlayan her skandalları sonrası bir olayın veya olaylar zincirlerinin çıkması artık çok manidar bu hükümetin ve küçük pkklı ortaklarının. Kendilerini devletimiz ve sahibi zanneden bu zihniyetin cumhuriyet ve benzeri kutlamalar öncesi gerçekleşen silsileleri bahane ederek cumhuriyete ait etkinlikleri iptal etmelerine bir son vermemiz gerekiyor yüce Türk milleti olarak... Yine haykırıyorum NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE 🇹🇷

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ