Fransa'da Terör Alarmı: Louvre Müzesi ve Versailles Sarayı boşaltılıyor

Fransa'da dün yaşanan okul saldırısının ardından bugün Paris'in önemli bazı turistik mekanlarında güvenlik alarmı verildi.

Dünyanın en çok ziyaret edilen müzesi olan başkent Paris'teki ünlü Louvre Müzesi'nin terör saldırısı korkusuyla cumartesi günü boşaltıldı ve ziyarete kapatıldı.

euronews'in aktardığına göre; Paris'teki Louvre Müzesi güvenlik  gerekçesiyle boşaltıldı ve ziyarete kapatıldı. Versailles Sarayı'nda ise bomba alarmı verildi, tahliyelerin devam ettiği bildirildi.

Karar, geçen yıl yaklaşık sekiz milyon ziyaretçi ağırlayan müzenin yazılı tehditler almasının ardından alındı. Kurumun sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, bugün için ziyaret rezervasyonu yaptıran kişilere geri ödeme yapılacağı belirtti.

İşte o paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.10.2023

Buradan da fransa kendini haklı çıkarmanın peşinde, fransada ki müslümanlara yönelik yapılacak operasyonların bahane temelini hazırlıyorlar

14.10.2023

Yapar bu koktendinci muslumanlar, hersey beklenir. Dogru karar!

Kübra editörü birgün de olumlu haber paylaş. Ne biçim bir site oldu burası, maksadınız huzur bozmak mı anlamıyorum ki.. Deprem,sel,kaza,ölü yaralı başka içerik paylaştığınız yok amk

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ