Terk Edilmiş Yavruyu Sahiplenen Eşcinsel Penguenler

Danimarka'da bir hayvanat bahçesinde ailesi tarafından terk edilen yavru penguene eşcinsel penguenler sahip çıktı. Anne ve babası tarafından terk edilen yavru penguen yalnız kalınca ona sahip çıkanlar eşcinsel penguenler oldu.

Hayvanat bahçesindeki bakıcı Sandie Hedegard Munck'ın DR sitesine anlattığına göre; anne yıkanmaya gittikten sonra yavrunun babaya bırakılmasından dolayı böyle bir durum oluşmuş.

Munck 'Sanırım baba yavru ile ilgilenmeyince çift, ‘biz bunu alalım' diye düşündü' dedi.

Munck'a göre, anne ve baba yavrularının kayıp olduğunu fark ettiğinde olanlar daha da şaşırtıcı bir hal aldı. Erkek daha önce hiç yavrusu olmamış gibi davranırken, annenin sakin bir şekilde yavrusunu aradığı gözlemlendi.

Anne penguen bir süre sonra yavrusunun iki erkek penguenin arasında olduğunu fark ederek çığlıklar atmaya başlamış. Görevliler ise durumun farkına varıp yavruyu anneye teslim ederek eşcinsel çifti de ödüllendirmişler.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
27.09.2018

Cehennemde yanacaklar haberleri yok. Lut kavmini de bilmiyor bu penguenler.

Pasif Kullanıcı
27.09.2018

Nerede bizim Lut tayfa?

27.09.2018

Yahu haberlerde bile verilen yanlış bilgi. Penguenlerin sıkça yaptığı bir hareket bu; çocuk hırsızlığı! Onu alıp açıklama da ekleyip (bu isim ve bilmem ne merkezi adı haberlerde geçmiyordu inandırıcılık katmak için eklenmiş olabilir) terk edilmiş yavruya çöken iki lavuk penguen eşcinsellik tokası takıp millete satmakla içerik mi üretilir editör? Vaktinin birazını enişte kayın baldız üçgeni dizilerden ayırıp discovery, national geography vb kanalları izleyerek geçiren her kafası çalışan bu davranışı anlayacaktır. Penguenlerde ebeveynlik hırsı çoğu zaman erkeğin dişiye sahip çıkma hırsının önüne geçer, yumurtayı dölleyemediyse ya da doğan yavru hemen öldüyse anında gidip boş bulduğu yavruya çökerler, anasıda garibim haberdeki gibi yana yakıla ağlar :( Analar çeker yükü :(

28.09.2018

insanin ici nasilsa disariyida oyle gorurmus. tamam bir hirsizlik var ama tamamen ebebeylik icgusunun kuvetinden kaynaklanan, iyi niyetli bir olay, cocugu kacirip yemiyorlar neticede. gercekden anne babasiz ortada kalan bir yetim olsa bu icguduleriyle bu cift sahip cikacakdi. burda bile kotuluk cirkinlik aramak niye.

TÜM YORUMLARI OKU (11)