Teravih Namazı Sırasında Kalp Krizi Geçiren Vatandaş Camide Hayatını Kaybetti

Sinop'ta bulunan Fatih Camisi'nde yaşanan olayda, 69 yaşındaki Selahattin Özcan namaz sırasında kalp krizi geçirdi. Olay anı camide bulunan güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilirken hastaneye kaldırılan vatandaş kurtarılamadı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
20.04.2022

Olum hangisi hangisi diye aramaktan başım döndü. Allah rahmet etsin.

20.04.2022

Neyse yine camidekiler vicdanlı çıkmış da müdahale etmiş daha önce camide kalp krizi geçiren adama namaz bozulur diye müdahale etmemişlerdi.

Pasif Kullanıcı
22.04.2022

Okadar çok içerik izledim ve çoğuda kan dordoran olaylardı hiç bir zaman yorum yapmak için üye olmadı ama bu olay karşısında bazı örümcek kafalı boş gereksiz insanlar için yorum yapma istedi duydum ölüm sizede gelipte kabre girdinizde allahım keşke bizde böyle ölümler vereydin diceksiniz ama siz cahil cüheyla insanlar ne bilsin nr güzel bir mevkide vefat etmiş bu amcamız allahım isteyenlerde böyle nasip et bazen diliyorum allahım vardır seninde bir bildin bu gereksiz insanları yaratigina göre ama size göre şuan hayat eylence asıl sizi değil sizi yetiştirenlerde sorun onlar allah amcaya rahmet eylesin siz boş sadece laf ebesi gereksizleride allah ıslah etsin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ