Tepkilerinden Ardından Netflix Ülkemizde Yaşanan Deprem Felaketi için Taziye Mesajı Yayınladı

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından taziye mesajı yayınlamadığı için tepki alan markalardan birisi de Netflix Türkiye hesabından paylaşım yaptı. Paylaşımında afet bölgesine yardımda bulunmak için ekip olarak çalıştıkları notunu ekledi.

Ülkemiz Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 şiddetindeki depremin ardından yaralarını sarmaya devam ederken bu birlik olma gününde bazı markaların taziye mesajı yayınlamamış olması dikkat çekti.

Birçok ünlü isim, yabancı ülkeler ve global firma yardım seferberliğinde depremzedelere ve deprem bölgelerine desteklerini esirgemedi.

Türkiye'de en çok izlenen ve sevilen dijital platformlardan biri olan Netflix Türkiye'den depremin dördüncü gününde de ses çıkmayınca sosyal medyada tepkiler büyümeye başladı.

En son üç gün önce paylaşım yaptığı görülen Netflix Türkiye hesabından herhangi bir açıklama gelmeyince kullanıcılar toplu olarak üyeliklerini silmeye başladılar.

👇🏻

Markaya kendi sloganları ile seslenen kullanıcılar "Bağışta bulundunuz mu?" diye sordu.

👇🏻

Detaylar ve tepkiler içeriğimizde:

Netflix'in, Tüm Türkiye'yi Sarsan Depremle İlgili Tek Bir Taziye Mesajı Bile Paylaşmamasına Tepkiler Büyüyor!

Büyük deprem felaketinde güvendikleri markalardan biri olan Netflix'in ülkemizi yalnız bıraktıklarını savunan kullanıcıların tepkileri devam ederken markadan açıklama geldi.

Twitter'da Netlix Türkiye hesabından paylaşılan yazıda şu ana kadar 6 milyon TL tutarında bağış yaptıklarını belirtildi ve "yanınızdayız" mesajı da yer aldı. İşte o tweet:

twitter.com

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Dünyada En Fazla Kaç Büyüklüğünde Deprem Meydana Gelebilir? 10 Büyüklüğünde Bir Deprem Mümkün mü?
İhmal, Yıkım ve Gözyaşı: Yüreğinizi Burkacak 21 Fotoğraf ile Türkiye'nin Büyük Depremi...
Ülkemizi Derinden Sarsan Depremin Ardından Dünyaca Ünlü İsimlerden Türkiye'ye Destek Mesajları Geldi
Yabancı Bir Uzman Ülkemizi Vuran Yıkıcı Deprem Hakkındaki Soruları Yanıtladı!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
YORUMLAR
09.02.2023

Bunlar böyle bol keseden söylüyor 6 milyon bağış yaptık vs diye ama sallamadıkları ne malum? Gerçekliğini nereden teyit edebiliriz?

Çıkarıp makbuz göstermeyecekler partnerlerimiz aracılığıyla falan filan diye de zaten ucu açık adres göndermiş... milletin biraz olsun gazını aldı işte ondan sonra da unutulacak gidecek... herhangi bir yapımın nekşflikşte yeni sezon diye twitterda tt olması çok uzak bir gelecek değil. bunlarda perdenin arkasında kalan gerçekler malesef.

09.02.2023

Sahtekarsınız verilen tepkiden sonra baktılar müşteri kaybediyoruz büyük bir darbe yiyecez burdan harekete geçildi yemedik.

09.02.2023

Ensar vakfına 6m ödenek göndermişler diye yorumladım.

TÜM YORUMLARI OKU (15)