Tepkilerin Odağında: Hudutsuz Sevda Dizisine Gelen İlk Tepkiler

FOX'un iddialı dizisi Hudutsuz Sevda dün akşam ilk bölümüyle yayınlandı. Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in başrolünde yer aldığı dizi bazı sahneleriyle yoğun tepki aldı. İşte Hudutsuz Sevda'nın ilk bölümüne gelen tepkiler...

FOX ekranları için hazırlanan Hudutsuz Sevda dün ilk bölümüyle izleyicinin beğenisine sunuldu.

Aksiyonu bol bir dizi olduğu ilk dakikasından belli olsa da oyuncuların Karadeniz şivesinde zorlanması ve dizi içerisindeki yoğun kadına şiddet ve cinayet sahneleri epey tepki topladı.

Hem yoğun dram içermesi hem de aşırıya kaçan şiddet sahneleriyle Hudutsuz Sevda şimdilik izleyiciyi ikiye bölmüşe benziyor.

İşte Hudutsuz Sevda'ya gelen ilk tepkiler:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Eylül Ayı Bomba Gibi: Yeni Sezonda Ekranlarda Olacak Yepyeni Diziler
Hande Erçel ve Burak Deniz'in Yeni Dizisi 'Bambaşka Biri'ne Gelen İlk Tepkiler!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
22.09.2023

BU DİZİYİ GÖSTERİMDEN KALDIRIN "İnsan bir film çekeceğinde o bölgenin bütün sosyal yapısını, dokusunu, tarihini enine boyuna araştırır ondan sonra da filmini çeker, gönül rahatlığıyla da oynatır, izletir. Bir kısmının da bizim köyde çekildiğini duyunca izledim. Dizi pislik, çöplük, cehalet, rezalet resmen dip yapmış. Bizim hiç bir kültürümüzü yansıtmıyor. Bizim Artvin'de mafyanın o silahlı adamları, siyah arabaları cirit atacak, uyuşturucu havada uçuşacak, patır patır cinayet, kadına şiddet, yoksula baskı yapılacak bizim halk da tepki göstermeyecek öyle mi? Öyle bir dünya yok. Biz de mafya mufya barınamaz. Dizi ile Artvin'inimizin, köyümüzün uzaktan yakından ilgisi alakası yoktur. Diziyi yazanı, çekimi yapanı, dizide oynayan sanatçıları şiddetle kınıyorum. Hudutsuz sevda değil, hudutsuz rezalet dizi." O dizinin gösterimden kaldırılması için bütün Artvinlileri göreve çağırıyorum.

22.09.2023

Bu dizilere artık el atılması gerekiyor, hepsinde şiddet özendiriliyor, şiddet gösteren kişi el üstünde tutuluyor ve aldatmak marifetmiş gibi gösteriliyor. Sorunca millet böyle istiyor diyorlar da eskiden mahalle kültürünü yansıtan diziler izlenme rekorları kırardı.

22.09.2023

Kan davası, ağalık, kadını aşağılama, zorla evlilik, taciz, tecavüz, şiddet, zengin fakir farkı, keklik avlar gibi cinayet işleme vs vs vs. Bunu yazanların Karadeniz hakkında en ufak bir bilgisi yok, çok net! Ülkenin eğitim ve okuma oranı en yüksek olan illerinden birinde çeke çeke bunu mu çektiniz? Memleketimin adının karıştığı diziye bak yaaa, utanç verici!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ