Tepkilerin Odağında: Belçikalı Model Papen Ayasofya'da Çıplak Poz Verdi!

Geçtiğimiz yıl Mısır'da ve Kudüs'te çektirdiği fotoğraflar sonrası gözaltına alınan Belçikalı manken Marisa Papen, Türkiye'ye geldiğini yaptığı paylaşımlarla ortaya çıkardı. Gittiği yerlerde kutsallığa önem vermeyen Papen, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde çıplak verdiği pozları paylaşırken, Hristiyanlık ve Müslümanlık için kutsal sayılan Ayasofya'da da bu tarz pozlarını paylaşınca tepki topladı. 

Fotoğraf çekimi sırasında zorlandıklarını söyleyen Papen, Türkiye'nin dünyadaki en çekici yerlerden biri olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada 'Bekçileri haricinde insanlar çok çekici. Yemekleri ve coğrafyası unutulmaz. Bize yardım eden herkese teşekkür ederiz, siz kim olduğunuzu biliyorsunuz”' diyen Papen, fotoğraf çekimleri için rüşvet verdiğini de ekledi.

İki din için de kutsal olarak görülen Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak poz veren Papen'in fotoğrafı olay yarattı.

Papen'in bu pozları vermesine nasıl izin verildiği ise tartışma konusu oldu.

TheSun'ın haberine göre, bekçilerle ne sorun yaşadığı bilinmeyen Papen'in, Kapadokya'da da çıplak pozlar verdiği ortaya çıktı.

Papen, fotoğrafları kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Verdiği pozlar arasında Türk bayrağının üstüne yattığı görülen Papen, önceki senelerde Kudüs'te ve Mısır'da kutsal sayılan topraklarda verdiği pozlardan ötürü tutuklanmış ve cezasını para cezasına çevirmişti.

Belçikalı model Papen'in tartışmalara neden olan o fotoğrafları 👇

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
22.10.2018

çıplak poz vermesinde bir sorun yok. istediği yerini açsın beni bağlamaz. öyle çok ortalıkta olmadıkça, kıyıda köşede çekim yap ona da tamam. ama ben özgürüm diyip insanların değer ve özgürlük sınırlarına girersen orda sıkıntı başlar. Türk bayrağının üzerinde çıplak yatacaksan eğer, cansız bedenin yatar ancak. Öl geber anlamında söylemiyorum bunu. Bayrak bir vatanın en büyük değeridir. insanlar o bayrak için can verir, cansız bedenleri sarılarak toprağa verilir. Böyle bir değeri kendine malzeme yapamazsın, bunun adı saygısızlıktır. Aynı konu Ayasofya için de geçerli. Ama böyle değişik kafalar var. Kuralları vs yıkınca kendini çok bi halt sanıyorlar. Çok bi şey yaptım sanıyolar. kusura bakmayın küçük hanım, bi bok olmaz sizden.

22.10.2018

Hayret, onedio "Tabuları yıkan cesur kadın" diye başlık atmamış

22.10.2018

Avrupanın sorunu bu, maneviyat eksikliği, onuda soyunarak bulmaya çalışıyorlar, çünkü sorunun kaynağının yetersiz cinsellik olduğunu düşünüyorlar. Cinsellik mutluluk verir ama geçicidir. Soyununca bu anlık heyecanı duyuyorlar, utangaçlığı yenmekle tatmin olmaya çalışıyorlar. Bir süre sonra buda sıkıcı gelmeye başlıyor. Etrafında ki kültürden, güzelliklerden, çiçeklerden, hayvanlardan, gökyüzünden vs.. heyecan duyamıyorlar. Kendinden de sıkıldığı için artık kendini aşması gerektiğini yani ahlaki tabuları aşması gerektiğini, bunları yapmadığı için hayattan zevk alamadığını düşünüyor. Bu önermeler insan ruhunu kabul etmeyen insanın hayvan gibi içgüdüsel davranmasını söyleyen Freud denen psikonun öğretileridir. Halbuki ruh cinsellikle değil, sevgiyle beslenir. Sürekli cinsellik insanı saptırır ama sürekli sevgiden zarar gelmez. Allah'tan uzak olan ruh mutlaka çöker. Çünkü ruh Allah'ın ruhudur yani insanın mutlu ve huzurlu olması inancın oranına bağlıdır. Avrupada fuhuşun, uyuşturucunun, alkolün, intihar oranının yüksek olmasının nedeni özgürlükle alakalı değildir, inançsızlıkla alakalıdır ..

TÜM YORUMLARI OKU (105)